3:4p.
(0:0)
56. K. Surový (p.)
68. P. Rau
70. P. Rau
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:00

13.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichovice dokázaly porazit po penaltách favorita z Poříčí, nestačil ani Reitmeierův další hattrick


Branky


17. T. Reitmeier , 51. T. Reitmeier , 65. T. Reitmeier (p.) - 56. K. Surový (p.) , 68. P. Rau , 70. P. Rau
0

Tomáš Reitmeier dělá v útoku svého týmu, co může, ale někdy zkrátka ani to nestačí. Opět sice pomohl svému lepšímu a výraznějšímu týmu třemi zásahy, ale Jindřichovice udělily soupeři lekci z produktivity a dotáhly utkání k penaltovému rozstřelu, který následně ovládly. Pro Poříčí je prohra jistě velkým zklamáním a ztrátou v boji o titul, který se postupně vzdaluje, za to pro hostující tým je to obrovský úspěch, ačkoli už to pro něj, z hlediska bodového zisku, nyní příliš neznamená. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčí po první půli vedlo, ale jen o jednu branku

Kráslovské Poříčí od začátku využívalo své fotbalové převahy a JIndřichovice poměrně výrazně přehrávalo, avšak v podstatě pouze jen při tvorbě nátlaku na branku hostů a šancí, protože při vsítění se jim až tolik nedařilo. V sedmnácté minutě sice otevřel skóre Tomáš Reitmeier, který tak přesnou hlavičkou po rohovém kopu poslal svůj tým do vedení, ale od té doby, ani ťuk. A tak domácímu celku musel stav 1:0 po první půli stačit.

Ve druhé půli se celky rozstříleli, o dělbě bodů rozhodla chyba brankáře

Na začátku druhé půle však přidal Tomáš Reitmeier další zásah už velmi brzy a zdálo se, že by domácí už taková střelecká bezzubost svírat nemusela, a že by si mohli dokráčet pro pohodlné tři body. To byl ale omyl. Jindřichovice do utkání totiž už velmi rychle vrátil pokutový kop, kterého využil Karel Surový, což domácí tým trochu znejistilo a rozhodilo. Avšak podobnou nabídku, tedy možnost penalty, poté dostal od sudího také Tomáš Reitmeier, který jí nepohrdl a dostal Baník opět do dvoubrankového vedení. Pak ale řišla série chyb, plyynoucích z nedisciplinovanosti hráčů a Jindřivchovice dokázaly vyrovnat. Nejprve asi tři minuty po vsítění Reitmeiera trefil Petr Rau na 1:2 a do následujících dvou minut Petr Rau vyrovnal, když brankáři propadla za záda jeho střela z dálky. Ve zbývajících dvaceti minutách pak hrály oba týmy raději torchu opatrněji, což nakonec dospělo k remíze a následným penaltám.

Jindřichovice urvaly druhý bod

V těch se o trochu lépe dařilo hostům, kteří ze svých pěti pokusů dokázali třemi rozvlnit síť, zatímco domácí se trefili pouze dvakrát, a tak nakoenc pro pouhou jednu branku ztratil domácí faovrit i druhý bod. 



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí B
Tomáš Reitmeier (Baník Královské Poříčí): My jsme do utkání šli s úmyslem vyhrát, abychom si zajistili už na sto procent setrvání v první pětici, to se nám bohužel nepodařilo. Jindřichovice daly do utkání vše a byly nám docela silným soupeřem. My jsme si to navíc trochu pokazili i sami a k bodům jsme jim pomohli. Při penaltách už to bylo jen o náhodě. Jinak jsme se ale snažili dřít, co to šlo, ale nakonec to bohužel dopadlo tak, jak to nakonec dopadlo.

FK Jindřichovice
Martin Suchan (FK Jindřichovice): Královské Poříčí bylo herně lepší, ale my jsme měli obrovské štěstí při střílení gólů, i díky chybám brankáře soupeře a na penalty jsem poté vyhráli. Nechci říkat, že kluci na hřišti nenechali vše, nebo, že by snad hráli špatně, ale myslím, že herně jsme si zkrátka tu výhru nezasloužili. Takže jsme ze dvou bodů pochopitelně nadšení.



Sestavy


Baník Královské Poříčí B
M. Zimmel [-] - V. Číž [-] - T. Král [-] , T. Reitmeier [-] , M. Krček [-] , R. Prchal [-] , M. Harvánek [-] , T. Tesař [-] , J. Malášek [-] , Š. Dubaj [-] , R. Zinner [-]

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , J. Račák [-] , J. Mika [-] , L. Rehák [-] , J. Fujan [-] , P. Rau [-]

ŽK: 62. P. Rau .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Godža Ladislav - MIKSA Jiří (N), ŠPIRKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.