3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 13:00

14.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poklidný zápas se odehrál na půdě v Toužimi.


Branky


0

Klidný nevyhrocený zápas z obou stran. Hosté ze začátku zápasu svého soupeře překvapili, ale nedokázali své pokusy usměrnit, tak aby skončily v brance soupeře. Domácí pomalu, ale jistě zápas od začátku vyhrávali. Do hřiště zasáhla celá pětičlenná domácí lavička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté soupeře zaskočili.

Krásné Údolí na začátku zápasu svého soupeře zaskočilo. Prvních patnáct minut udávali tempo a vytvořili si první šance zápasu. Za prvních patnáct minut se jim podařilo rozeznít břevno soupeřovy branky a uniknout  obraně a jís na samotného brankáře. Ovšem oběma pokusům chyběla přesnost. Stav po patnácti minutách byl stále nezměněn 0:0. Skóre zápasu otevřel Nekola Bohumil, který v 16. minutě krásnou hlavičkou dokázal trefit centrovaný míč ze standardní situace. Při druhém gólu ve 28. minutě štěstí hostům moc nepřálo. Při skrumáži před brankou se pokus o odkopnutí míče obránce Kašpara Daniela nepovedl a míč nabral opačný směr, než obránce zamýšlel. Do šaten se šlo za stavu 2:0. 

Do hřiště se dostali všichni.

Zápas pokračocal v poklidném tempu. Toužim usoudila, že je chvíle na to, vystřídala, a tak od 51. minuty pouštěla do hřiště své náhradníky. Do 72. minuty se do hry dostalo všech pět náhradníku. Avšak žádnému nahradníkovi se nepodařilo vsítit, jeden gól na kontě domácích přibyl. Vyražený tresný kop v 72. minutě si našel cestu k Janu Paluchovi, který neměl težkou prácí uklidit míč za záda brankáře Vlastimila Olejníka. Konečný stav zápasu 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Toužim B
Karel Krejčí: Klidný zápas. Jsem rád, že jsme uhráli tři body.

TJ Slavia Krásné Údolí
Vlastimil Olejník: Dneska nám chyběla odvaha s balónem něco udělat. Na začátku zápasu jsme bohužel neproměnili dvě tutové šance, které by nám mohly přinést klid na kopačky.



Sestavy


SK Toužim B
M. Hejkal [-] - M. Hejna [-] (51. P. Chaloupek [-] ) , P. Krejčí [-] , R. Štětka [-] , J. Řezáč [-] (72. K. Krejčí [-] ) - J. Havlovic [-] , D. Ďurinský [-] (53. M. Kováč [-] ) , J. Paluch [-] - - J. Metlický [-] , B. Nekola [-] (59. J. Šmoranc [-] ) , T. Kolena [-] (59. J. Habart [-] )

TJ Slavia Krásné Údolí
V. Olejník [-] - D. Kašpar [-] , M. Kokšál [-] , J. Jůn [-] - D. Vlček [-] , P. Olejník [-] , O. Olejník [-] (69. D. Flígr [-] ) , J. Podskoč [-] - F. Korunka [-] , R. Hrabě [-] , M. Korunka [-]

ŽK: 24. J. Metlický , 88. P. Krejčí .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - BOREK Jakub (N), MICHALEC Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.