5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 14:00

14.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Góly začaly padat až v druhé půlce.


Branky


0

První poločas hosté ze Žlutic začali dobře. Z počátku zápasu rozezvonili tyčku a celý poločas předváděli kvalitní obranu, přes kterou se težko dalo projít. Na obou stranách byl vidět kvalitní fotbal, jen rozhodčí to hráčům kazil na obou stranách. Druhý poločas přinesl pět gólů. Všechny padly do stejné branky a hosté si do Žlutic odvážejí krutou prohru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoste koušou.

Do prvního poločasu hosté nastoupili velmi soustředění. Vytvořili si první větší šanci, která rozezvonila tyč. Poté si hosté už větší šanci nevytvořili a předváděli výbornou obranou hru, přes kterou se domáci Verušičky marně snažily projít. Zápas byl po celý poločas vyrovnaný a hráči odvedli na hřišti dost práce. Ovšem rozhodčí dobrou fotbalovou atmosférou svými rozhodnutími kazil. Málo využíval svojí píšťalku, a to způsobilo nepokoje na obou stranách hřiště.

Dva góly soupeře položiliy.

První gól zápasu přišel v 57. minutě. Slivčák Libor z pravé strany nacentroval přesný balón na hlavu Karla Tvrdka. Žlutická obrana nešla projít, a tak to domácí museli zkoušet z dálky. V 60. minutě to ze šestnáctky zkusil Capl Miloslav a s trochou štěstí míč skončil až za zády Volfa Lukáše. Po druhém gólu se obrana hostům totálně rozpadla a usnadnila práci domácím útočníkům. Špatnou obranu domácí krutě trestali. V 72. minutě domácí svůj náskok zvýšili na 3:0, po skrumáži v brankovišti míč uklidil do brány Slivčák Libor. Autor třetího gólu se záhy hned prosadil znovu a rozdíl čtyř branek už nedával hostům sememenší šanci na bodový zisk. Dvě minuty před odchodem do šaten skóre uzavřel Kubka František na konečných 5:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Verušičky
František Kaňka: Déle než polovinu zápasu jsme hledali způsob, jak proniknout přes soupeřovu obranu. V druhém poločase se nám to podařilo. Rozhodčího pochválit nemůžu.

FK Sokol Žlutice B
Pavel Kaňka: Po vydařené první půli nám druhý poločas přinesl krutých pět gólů, které jsme si nezasloužili. Rozhodčí zápas nezvládl.



Sestavy


FK Verušičky
Š. Kvasnička [-] - K. Tvrdek [-] , F. Kubka [-] , L. Slivčák [-] , D. Šaradín [-] , A. Šindelář [-] , D. Tvrdek [-] (65. J. Berky [-] ) , M. Capl [-] , J. Tomka [-] (50. P. Berky [-] ) , D. Eberl [-] , P. Kvasnička [-]

FK Sokol Žlutice B
L. Volf [-] - J. Bártko [-] , M. Thai [-] , J. Šmídmajer [-] , J. Píša [-] (58. D. Běhal [-] ) , P. Krejza [-] , D. Záluský [-] , J. Čihoský [-] , J. Beran [-] , V. Hrachovec [-] , L. Melnyk [-]

ŽK: 36. J. Šmídmajer .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - KUBKA František (N), HRACHOVEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.