3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 15:00

16.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klidné derby


Branky


0

Derby moc fanoušků v Toužimi nepřilákalo. Celých devadesát minut proběhlo v klidné atmosféře. Mladý rezervní tým z Toužimi sázel na  kombinaci a fyzičku, kterou stará garda z Teplé už začíná lehce postrádat. V boji uspělo mládí nad zkušenostmi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný gól

Od začátku zápasu byl znát věkový rozdíl obou týmů. Na domácí straně stáli mladí vytrvalí hráči a na straně druhé čtyřicátníci, kteří se fotbalem především baví. Očekávaný gól přišel ve 32. minutě. Takový gól by si zasloužil víc očí v hledišti. Po přihrávce, jejímž příjemcem se stal několik metrů před pokutovým územím Paluch Jan a vůbec  s ní nenaložil špatně. Vyslal nechytatelný dalekonosný projektyl, který nádherně zapadl do brány. Hosté se také dostali do šance. Miroslav Bečvář dostal přesnou nahrávku do výborné pozice. Míš však nedokázal úspěšně usměrnit a senzace se v prvním, poločase nekonala.

Ještě jeden krásný gól

Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu jako poločas první. Přibývajícím časem šelbyl víc a víc znát věkový rozdíl. Druhý gól zápasu opět stál za to. tentokrát dostal do dobré pozice na hranici vápna Havlovic Josef, který předvedl svojí výbornou kopací techniku a nedal sebemenší šanci brankáři jeho záměr překazit. Stav utkání po tomto gólu byl 2:0. V 69. minutě dostal svůj prostor Jiří Štádler. Svých dvacet minut využil maximáně. Právě Jíří Štádler byl autorem posledního gólu. Po vybojování míče na půlce se s jasným záměrem rozběhl k bráně hostů a utvrdil tak domácí převahu na konečných 3:0. Poslední gól nepřinesl takový úžas, jako předešlé dva góly, zato přinesl více radosti. Jíří Štádler si nárokovanou oslavu náležitě užil.



Ohlasy k zápasu


SK Toužim B
Jiří Štádler: Derby jsme vyhráli poměrně hladce a zápas jsme si náležitě užili.

TJ Sokol Teplá B
Pavel Charvát: Domácí byli ve všem dneska lepší. Nějaký gól jsme sice mohli dát, ale na zisk tří bodů by to stejně nestačilo.



Sestavy


SK Toužim B
M. Hejkal [-] - M. Kováč [-] (69. J. Štádler [-] ) , T. Kolena [-] , M. Hejna [-] , P. Chaloupek [-] , J. Havlovic [-] , J. Paluch [-] , P. Krejčí [-] (46. J. Šmoranc [-] ) , R. Štětka [-] , B. Nekola [-] (46. J. Habart [-] ) , J. Řezáč [-]

TJ Sokol Teplá B
J. Vasylišín [-] - O. Suja [-] , R. Mydloch [-] , P. Charvát [-] , P. Kocourek [-] , S. Čáp [-] - J. Rychtařík [-] , A. Poláček [-] , M. Duraj [-] (46. S. Mydloch [-] ) - M. Bečvář [-] (83. R. Hrabovský [-] ) , R. Peřina [-] (80. P. Procházka [-] )

Počet diváků: 35. Rozhodčí: Granec Jan - METLICKÝ Jaroslav (N), KÁVA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.