Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:00

15.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krutý výsledek pro Pernink.


0

Pernink se do Počeren přijel poprat a nedovolit, aby se domácí zvedli z poslední příčky tabulky. Pernink trápila marodka a absence klíčových hráčů. Také se museli hráči vyrovnat s těžkým místním terénem. Boj nedokázali vyhrát a ani na branku nestačili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nechceme být poslední.

TJ Počerny do zápasu nastoupily s jasnou vidinou. Nechtějí zůstat na posledním místě tabulky. Už ve třetí minutě ukázaly, že to myslí vážně a přišel první gól. Trochu šťastný gól po odrazu od perninského obránce skončil v síti hostů. Hosté, kteří nenastoupili v nejsilnější sestavě, si také vytvářeli šance. Domácí se často dostávali na půlku soupeře a ohrožovali branku, ale Opl Antonín svůj tým podržel. Ve ve 27. minutě přišel další sťastný gól domácích. Míči opět dopomhl do branky Perninku vlastní hráč. Do konce poločasu hosté nedokázali proměnit šance, které jim byly nabízeny a do šaten si nesli dvoubrankové manko.

Lepší góly než v první půli.

Domácí se nechtěli o dvoubrankový náskok připravit, a proto postupně celý druhý poločas posílali do hřiště čerstvé posily. Hned na začátku poločasu se do hry dostal Pikrt Václav, který se na hřišti dobře osvědčil a vstřelil třetí gól zápasu, který padl v 75. minutě. Tentokrát to nebyl šťastný gól, naopak Pikrt Václav vyslal z dálky krásnou střelu, proti které Benedikt Jiří nic nezmohl. Pernink pořád trápilo neproměňování šancí a marně se snažil snížit brankový rozdíl. Před odchodem do šaten si Zábranský Vít stihl ještě zlepšit náladu. V 88. minutě vyslal dalekonosnou střelu, podobající se střele Václava Pikrta, Zábranský Vít zakončil skóre zápasu na 4:0. Tímto vítězstvím se Počerny v tabulce neposunuly, ale takovýmhle tempem se brzy posunou.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pernink
Janda Jan: Neproměňovali jsme šance a zbytečně jsme se připravili o vítězství.



Sestavy


TJ Počerny
A. Opl [-] - P. Krajsa [-] , M. Beran [-] , P. Sluka [-] , R. Čiviš [-] (46. V. Pikrt [-] ) - V. Zábranský [-] , M. Valta [-] , M. Karnet [-] - J. Čížek [-] (67. R. Rysl [-] ) , L. Filek [-] , M. Husar [-] (80. R. Žlůva [-] ) -

TJ Sokol Pernink
J. Benedikt [-] - T. Horváth [-] , J. Janda [-] , M. Novák [-] , D. Braný [-] , K. Kunst [-] , M. Barkóci [-] , J. Kolitsch [-] , Š. Dvořák [-] , T. Pokorný [-] , J. Kotrla [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zázvorka Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Počerny 20 88:23 52
2 TJ RZ Abertamy 18 135:15 51
3 TJ Sokol Hájek 19 92:21 49
4 SC Stanovice 19 95:36 39
5 FK Sokol Žlutice B 19 55:53 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Petr Čečák 31
2 Pavel Tvrdý 28
3 Tomáš Bahleda 24
4 Daniel Klimm 23
5 Václav Klauz 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 76 66,1% 1
2 Venca Likeš 67 61,5% 0
3 Radek Hruška 65 53,7% 1
4 Karel Chovánek 41 57,7% 1
5 Miroslav Liška 21 58,3% 1
Zobrazit celou tabulku