3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2016 18:00

14.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toužim nevyužívala šance a z prvního jarního vítězství se tak raduje chebské FC


Branky


12. V. Altman , 64. N. Tůma , 68. V. Altman - 46. M. Hotěk
0

Pouhé dva body dělili od sebe hráče FC Cheb a toužimského SK před prvním duelem jarní části krajského přeboru. V očekávání byl tedy vyrovnaný zápas s urputnou obranou na obou stranách. Realita však byla jiná. Chebští si sice nedokázali vytvořit tolik brankových příležitostí jako Toužim, ale na rozdíl od svého soupeře je dokázali proměňovat. Poté, co hostující zklamala koncovka, zvítězil Cheb 3:1 a odskočil Toužimi na pěti bodový rozdíl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku duelu bylo k vidění spousta nepřesností na obou stranách a dlouhá zimní přestávka dala za své. Postupem času si ale hráči začali více a více věřit, což také přineslo brankové příležitosti na obou stranách. O první branku utkání se postaral ve 12. minutě Václav Altman, který se uvolnil na hranici velkého vápna a krásnou střelou rozvlnil síť za zády Kolbaby. Aktivnější ale pak byli hráči Toužimi, kteří si postupem času vytvořili několik tutových šancí. Zejména stojí za zmínku tři šance Josefa Klimenta, který pelášil na brankáře Kliera úplně sám. Ani jednou však ochránce svatyně Chebu překonat nedokázal. A když se Toužimi nevyvedl ani jeden z mnoha rohových kopů, odcházelo se do šaten za stavu 1:0 pro domácí.

 

 

Dosud prohrávající Toužim do druhého poločasu doslova vlétla a už po pár vteřinách hry se radovala z vyrovnání, o které se postaral Miloslav Hotěk. Ten se totiž nejlépe zorientoval v pokutovém území a tvrdou střelou z voleje poslal míč přesně k tyči. Hostující hráči se poté snažili strhnout vedení na svoji stranu, jenže přitom zapomínali zavírat zadní vrátka, na což doplatili rovnou dvakrát. Nejdříve v 64. minutě utekl hostujícím obraným řadám Nicolas Tůma a za čtyři minuty ještě Václav Altman. Rázem se Chebští dostali do dvoubrankového trháku, na který už Toužim nedokázala nikterak zareagovat. Neproměněné šance hostujícího celku z první půle tak znamenali, že Cheb zvítězil v prvním jarním utkání v poměru 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Cheb
Martin Speierl: Bylo to první mistrovské utkání, které bylo takové rozhárané a nebyla k vidění žádná herní praxe. První půli jsme si, i když jsme vedli 1:0, nedokázali vytvořit více brankových příležitostí a bylo tam strašně moc nepřesností. I když měl soupeř trochu více optického tlaku a hrálo se více na naší půlce, dokázali jsme to přestát. Ve 47. minutě, tedy na začátku druhé půle, jak je naším zvykem, jsme dostali branku na 1:1, ale během chvíle jsme dali na 2:1 a po chvilce na 3:1. V klidu jsme si pak zbytek utkání pohlídali a dohráli, když soupeř neměl ve druhé půli ani tolik příležitostí.

SK Toužim
Marek Daněk: Čtyřicet minut se hraje na půlce domácích, ty vystřelí třikrát, dají tři góly. Šli jsme třikrát na brankáře, ale jen jsme ho trefili. Pro mě je to zklamání v proměňování šancí. Měli jsme více šanci, ale Cheb byl lepší v produktivitě, kdy z mála šancí dali tři, my ze spousty šancí dali jeden gól. Hrálo se večer na umělce a naši hráči si stěžovali na osvětlení. Když třeba letěl balón na hlavu, tak kolikrát nebyl ani moc vidět. Celkově byla špatná viditelnost, do toho ještě pršelo.



Sestavy


FC Cheb
J. Klier [-] - J. Vondrášek [-] , P. Koloc [-] (77. P. Trampusch [-] ) , F. Eschler [-] , P. Dulovec [-] - M. Speierl [-] , J. Anděl [-] , P. Sedlák [-] - V. Kutlák [-] , V. Altman [-] (84. J. Vondrášek ml. [-] ) , N. Tůma [-]

SK Toužim
T. Kolbaba [-] - K. Klepal [-] , J. Hodina [-] (79. R. Štětka [-] ) , K. Čermák [-] , M. Hejkal [-] - J. Borek [-] , J. Hudec [-] , J. Vild [-] , J. Bláha [-] - M. Hotěk [-] (79. M. Osvald [-] ) , J. Kliment [-]

ŽK: 68. N. Tůma , 74. V. Kutlák - 15. J. Borek , 67. J. Vild . ČK: 88. J. Vild .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hányš Martin - NEHASIL Lukáš, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.