9:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toužim si s chutí zastřílela proti Kynšperku


Branky


3. K. Čermák , 28. J. Bláha , 32. M. Hotěk , 42. J. Vild , 48. M. Hejkal (p.) , 53. J. Vild , 60. J. Vild , 73. M. Hotěk , 74. J. Vild
0

První utkání jarní části sezony toužimští hráči prohráli na hřišti FC Cheb, a tak si chtěli zlepšit náladu a hlavně bodový zisk v domácím duelu proti poslednímu Kynšperku. A podařilo se jim to na sto procent. Toužimští doma doslova převálcovali Slavoj v poměru 9:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali utkání proti poslednímu mužstvu tabulky výborně a už ve 3. minutě se ujali zásluhou Karla Čermáka. Po první brance byli sice domácí stále aktivnější, ale hostující celek dokázal dlouho odolávat dalším útokům Toužimi. Další branka tak padla po téměř půl hodiny hry, kdy se trefil přesně Jiří Bláha. Za další čtyři minuty to bylo už 3:0. Se svojí šancí totiž naložil nejlépe jak mohl Miloslav Hotěk. Do šaten se pak odcházelo za čtyřbrankového rozdílu, jelikož další branku domácího celku vstřelil Jan Vild.

 

 

Jak Toužim první poločas ukončila, tak druhý začala, tedy ve velkém tempu. Už tři minuty po úvodu druhého dějství se prosadil Marek Hejkal z pokutového kopu. O tři minuty později se na hřišti červenalo. Hostující Karel Sommer nejdříve fauloval Lukáše Nezvala, kterému se však odpískání faulu zdálo málo, a tak uchytil Nezvala za krk a sudímu nezbylo nic jiného, než vytáhnout červenou kartu. I v deseti hráčích byla ale Toužim lepším a aktivnějším týmem a svého soupeře k ničemu nepouštěla. A navíc se i v oslabení ještě čtyřikrát prosadila. V rozmezí od 53. do 74. minuty jako by byl na hřišti jediný hráč. Jan Vild. Ten se totiž v této dvacetiminutovce trefil rovnou třikrát a v celém zápase dohromady čtyřikrát. Posledním hráčem, který se gólově prosadil byl Miloslav Hotěk, který stanovil konečné skóre mezi Toužimí a Kynšperkem na 9:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer: S hrstkou hráčů jsme moc dlouho neodolávali domácím borcům, kteří měli po celé utkání jasně navrch. My jsme za celé utkání měli jen několik střel na branku Tomáše Kolbaby, který se ani pořádně nezapotil. Zápas mohl skončit ještě větším rozdílem, když domácí dvakrát trefili břevno. Většina branek padla po individuálních chybách našich hráčů. Snad jedinou kaňkou zápasu byla červená karta, kterou dostal domácí hráč Lukáš Nezval, po předchozím faulu Karla Sommera.



Sestavy


SK Toužim
T. Kolbaba [-] - J. Hodina [-] (74. M. Hejna [-] ) , T. Moravec [-] , K. Čermák [-] , M. Hejkal [-] - J. Hudec [-] , J. Bláha [-] , L. Nezval [-] , K. Klepal [-] (84. T. Kolena [-] ) - M. Hotěk [-] (79. J. Havlovic [-] ) , J. Vild [-] (86. B. Nekola [-] ) -

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
P. Kraus [-] - M. Najman [-] , J. Karlík [-] , R. Panajotov [-] , J. Lhota [-] , M. Borecký [-] (86. K. Bayer [-] ) , M. Bobčík [-] , F. Šefl [-] , J. Kardoš [-] , K. Sommer [-] , F. Hanzlíček [-]

ŽK: 25. J. Bláha - 51. K. Sommer , 84. J. Kardoš . ČK: 51. L. Nezval .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kučka Jiří - TŮMOVÁ Michaela, PEŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.