3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cheznovice bojují o postup!


Branky


0

19.Kolo je za nám a pro všechny týmy to znamená , že do konce soůtěže zbývají už jen 7 kol.Na Prvních příčkách se stále bojuje o každý gol a každy bod.Stále jsou na tom nejlépe Příkošice , ale za ními jsou těsně Strašice a také Cheznovice.Cheznovice v posledních zápasech ukazují, že mají chut na postup.Dokázali v 4 posledních zvítězit a to i s velkými střeleckým mankem, které nastřileli soupeřům.Myslím, že poslední zápasy soůtěže budou herně nejvytíženější a , že rozhodně se máte na co těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cheznovice se přesvědčili o kvalitě soůpeře

To ,že Raková je zatím nejsilnějším jarním soupeřem Cheznovic se ukázalo hned v prvních minutách zápasu. Domácí defenziva totiž vyrobila hned několik chyb a ve dvou případech se dokonce útočníci  Rakové ocitli sami před brankářem Alešem Trávou. Muška hostu byla stejně špatná jako domácí obrana a skóre se neměnilo.Od 10.minuty se hráči FC96  "zahřáli na provozní teplotu" a zlepšili výkon. Poprvé se skóre měnilo už ve 14.minutě. Ze 30ti metrů vypálil domácí Jan Frühauf a jeho střela skončila v síti. Brankář Rakové se však musel hodně červenat. Jestliže první branka FC96 patřila k těm šťastným , druhá byla již z kategorie pro fotbalové "fajnšmekry". Deset metrů za velkým vápnem sebral balon Jaroslav Mraček a namířil si rovnou do branky Rakové. Hostující defenziva byla odsouzena do role tréninkových kuželů a vzápětí lovil golman míč ze své sítě.Poprvním poločase tedy domáci vedli 2:0.

V druhé půli hosté kousali!

 V druhém poločase hosté přidali plyn a začali hrát o všechno. V pěti i šesti hráčích útočili a obrana Cheznovic se hodně potila, ale poté co domáci obrana stálenvzdoroval se rozhodl vzít míč do vlastních rukou Jan Fruhauf a svým dnes, již druhým golém potvrdil , jak domácím na vítězství záleži a o dělbě bodu se tedy, již definitivně rozhodlo.Zápas tedy skončil pro domáci 3:0 a ukázali , že pořád bojuji o naději postupu, která se jim touhle výhrou opět přiblížila.Pokud jste zápas navšívili, tak určitě ohodnotě, jak se vám libila atmosféra a jak vám chutnalo občerstveni.Vašeho názoru si velmi ceníme a děkujeme za něj.



Ohlasy k zápasu


FC Cheznovice 96
Karel Hlavička: Byl to velmi vyrovnaný zápas a v jarní části určitě nejtěžší a zdálo se mi, že jsme dělali hodně chyb , ale také jsme dali velmi pěkné branky a vítězství jsme si nakonec zasloužili.Diváci byly skvěly a rozhodčí předvedl velmi dobrý výkon

TJ Sokol Raková B
Pavel Janda: Hráli jsme velmi slušně a někdy , také ve stejném tempu , jako soupeř.V druhém poločase , jsme dokonce domácí přehrávali , ale nakonec nám to k ničemu nebilo. Zápas to byl s naši stranný dobrý a výkon rozhodčího , byl kvalitní.



Sestavy


FC Cheznovice 96
A. Tráva [-] - J. Mraček [-] , P. Mráček [-] , M. Sommr [-] , T. Šťastný [-] (81. V. Laubr [-] ) - M. Kolář [-] (53. V. Soyma [-] ) , J. Lang [-] , R. Vaník [-] (65. J. Fast [-] ) , J. Frühauf [-] - K. Hlavička [-] , P. Hozák [-]

TJ Sokol Raková B
P. Šístek [-] - F. Bůcha [-] , J. Šilhánek [-] , P. Procházka [-] , J. Blažek [-] , J. Kořínek [-] (46. R. Harnoch [-] ) , M. Pelc [-] , O. Král [-] , T. Nolč [-] , J. Nolč [-] , D. Balík [-]

ŽK: 82. P. Hozák - 36. D. Balík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: NOVÁK František - MAREK Michal (N), VOHÁR Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.