Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašice dál bojují o postup !


Branky


0

Souboj celku s odlišných částí tabulky předvedl velmi zajímavou podívanou.Strašice,které s Příkošicemi stále valčí o postup a drží krok dnes přivítali doma celek bojující o záchranu.Strašice předváději najaře , že mají výbornou formu a chtěji až do poslední chvíle bojovat o postup !Skomelno , kterému se podařilo letos jednou zvítězít se relativně držína konci tabulky, ale ješte stále nemůže usnout na vavřínech a o okres musí bojovat!Poslední zápas těchto celku skončil velmii zajímavě remízou , ale dnes tomu bylo dost jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strašice si pojistili výhru v prvním poločase

Strašice do zápasu vstoupili lépe než hosté a to dokázali potvrdit již ve druhé minutě, kdýž si míč po odrazu našel cestu k Ladislavu Pigulovi, který míč usměrnil do brány a domáci se mohli radovat s vedení 1:0.Po golů domácí na aktivitě ne ubrali, ale opět přidali a to jim přineslo kížene ovoce , když ve 24 minutě se ocitl míč na kopačce Strašíckého Hráče Michala Šípka, který sestřelou neváhal a zamířil přesně k tyči a stav byl tedy pro domácí 2:0.Domáci se ale ne a né tlaku vzdát a naopak ještě přitlačil a po nadhérné kombinační akci se tav změnil již na 3:0 a to záslouhou hráče,který dnes už branky dosáhl a to Michala Šípka, ale Michal Šípek si dneska řekl , že ještě na jednu mám a protože ho v tom jeho tým podpořil a dokázal si ve 42 minutě vytvořit nadhernou utočnou akci, kdy na jejím koncim stál dnešní střelec Michal Šipek , mohl už se radovat s hattricku a skore 4:0. První poločas tedy domácí ovládli a do druhého mohli vstupovat s klidem a to za stavu 4:0.

Hosté bojovali !

Do druhého poločasu už se vstupovalo poměrně s jasným výsledkem, ale hosté si řekli, že to eště nevzdají a tak začnou bojovat.Hosté utočili a aktivně napadali domáci obranu, ale po jedné chybě sedostali domáci dobrejku , kterého využili zásluhou Jana Hracha, který našel to práve místo v bráně a poslal tak domáci do vedení již 5:0!Po tomto gole už domáci vyřadili s herní tempa a jenom bránili Skomelnským atakům a tohoto ůtočení dokázali hosté využít po zásluze Františka Solara, který po hezké přihrávce přesně skoroval a upravil , tak konečný stav utkání na 5:1.Pokud jste na zápase byly budeme rádi , když ho ohodnotíte :) 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Strašice
Zdeněk Rolinec: Do zápasu jsme vstoupili skvěle a brzký gol nám dost pomohl k dalšímu průběhu zápasu a kontrolovali jsme hru. Akorát ta druhá půle nebyla podle představ a nehráli jsme idealne. Ale nejdůležitější je výhra a to se počítá.

Sokol Skomelno
Martin Hofman: Soupeř byl od začátku lepším týmem, ale poté jsme si vytvořili pár hezkých šanci a vyrovnali hru.Na zvrat to , ale nestačilo jen na jednu branku.Diváci byly dobří a rozhodčí předvedl výkon bez jakéhokoliv problému.



Sestavy


TJ Spartak Strašice
R. Paur [-] (46. M. Křepela [-] ) - T. Krákora [-] (80. P. Klír [-] ) , M. Pipich [-] , L. Pigula [-] , P. Harčarik [-] , Š. Huttr [-] , V. Šlapák [-] , M. Huttr [-] , J. Sommer [-] (38. J. Hrách [-] ) , M. Šípek [-] , R. Štych [-]

Sokol Skomelno
M. Jaroš [-] - P. Somolík [-] , V. Hašek [-] , F. Prachár [-] , V. Novák [-] , M. Bělohlávek [-] , P. Staněk [-] , M. Hofman [-] , P. Hofman [-] , T. Bauš [-] , J. Med [-] (70. F. Solar [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: LISÝ Jiří - HOJSÁK Petr (N), ŠTRUNC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.