Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leader tabulky si snadno poradil s Pňovany!


0

V dnešním utkání zavítal leader tabulky TJ Sokol Hunčice na hřiště TJ Sokol Pňovany. A bylo opravdu vidět, proč Hunčice vedou celou tabulku IV. třídy skupiny A. Tento tým si jde jasně za postupem i když mají v patách ještě jednoho aspiranta na postup, který na ně ztrácí i po dnešku 3 body. Uvidíme, jak se týmy ještě o postup poperou. Tento zápas byl pro Hunčice takovou chuťovkou, v celkovém výsledku porazili Pňovany 1:5! A už vyhlíží dalšího soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malé drama nemělo dlouhého trvání

Výkopem začnali domácí. Prvních 10 minut byli hosté jasně leším týmem. Bylo to opravdu znát, už ve 4. minutě načal skóre Pavel Dobrý. Poté se hra trochu srovnala a domácí vyrovnali, zásluhu na tom měl dnešní jediný střelec Pňovan Petr Loukota, který vstřelil gól ve 22. minutě. Hosté to ale nezbořilo a dokázali si opět vypracovat další příležitosti. Svůj tlak zúročili už ve 29. minutě, kdy se porsadil Pavel Hanzlíček st. a tímto gólem rozjel velkou smršť Hanzlíčků, která se odehrávala až ve 2. půlce poločasu. Ke konci 1. poločasu se nic významného nestalo. I když Hunčice drželi míč více na svých kopačkách, dostat se do vedení o 2 branky se jim přesto zatím nepodařilo. Domácí tak mohli jít do kabin s malou útěchou, že ještě není nic rozhodnutého i když bylo vidět, že je hosté jasně přehrávají. 

 

Hanzlíčkové zničili Pňovany

V úvodu 2. poločasu se snažili domácí ještě výsledek nějak více zdramatizovat. Ale toto snažení nemělo dlouhého trvání. Již ve 48. minutě vstřelil další gól Pavel Hanzlíček, tentokrát ml. A tímto gólem Hunčice položili domácí na "lopatky" a Pňovany už se nemohli vůbec dostat do hry. Defakto je přehrávali po všech stránkách. Většina 2. poločasu se odehrávala jen u brány domácích. Pro Pňovany to bylo veliké trápení. V 77. minutě přidal čtvrtou branku Hunčic opět Pavel Hanzlíček ml. Je vidět že tato dvougenerační dvojka je hodně sehraná. Domácí na ni nedokázali najít recept. Poslední minuty patřili i nadále hostům. Byla to už jen taková čistě nakopávaná hra do vápna domácích a Pavel Hanzlíček st. zúročil svůj um a po chybě brankáře domácích vstřelil pátý gól Hunčic v 86. minutě. Ke konci zápasu se už nic podstatného nestalo. Celý zápas jinak probíhal v poklidném duchu. Hlavní arbitr nemusel vytahovat ze své kapsičky ani jednu kartu.   

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pňovany
Ondřej Bindar (obránce): Bylo vidět, že tým Hunčic má pro letošní sezónu více natrénováno.Po všech stránkách nás přehrávali. Vítězství je pro ně zasloužené. Je vidět, že chtějí postoupit a možná se jim to i povede. My se budeme snažit náš výkon zlepšit v další části sezóny. Budeme věřit, že body uhrajeme jinde.

TJ Sokol Hunčice
Milan Zeman (sekretář, záložník): Byli jsme jasně lepším týmem. Letos si jdeme za postupem a nechceme nechat nikoho na pochybách. Odvedli jsme vskutku výbornou práci a musím kluky pochválit. Pavlové Hanzlíčkové hráli opět dobře a zařídili nám další důležité body. Už se těšíme na příští zápas.



Sestavy


TJ Sokol Pňovany
T. Dalík [-] - M. Hůla [-] , V. Dražský [-] (46. J. Pelant [-] ) , K. Švarc [-] , P. Loukota [-] (82. D. Hřebík [-] ) , O. Svítil [-] (46. R. Magdo [-] ) , M. Hejkal [-] , J. Kafka [-] , O. Bindar [-] , T. Šikýř [-] , V. Albl [-]

TJ Sokol Hunčice
J. Holub [-] - J. Telekeš [-] (79. D. Toráč [-] ) , V. Kučera [-] , J. Voith [-] , V. Brábník [-] - P. Dobrý [-] , T. Helmich [-] , P. Hanzlíček st. [-] , M. Zeman [-] (76. L. Kondr [-] ) - T. Remeš [-] , P. Hanzlíček ml. [-] (82. M. Karas [-] )

Místo: Pňovany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - ALBL Václav (N), ČUCHOR Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.