2:3
(0:3)
2. P. Loukota
7. O. Svítil (p.)
19. O. Svítil (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

2 proměněné penalty zařídily výhru Pňovan!


Branky


19. A. Kysela , 51. J. Vokurka - 2. P. Loukota , 7. O. Svítil (p.) , 19. O. Svítil (p.)
0

Zápas 13. kola mezi týmy FC Kunějovice a TJ Sokol Pňovany byl celkem napínavý a ke konci velmi vyhrocený. Hosté se díky velmi rychlému gólu dostali do vedení 0:1 a poté následovaly další 2 velké rány pro Kunějovice. Ty se však z toho rychle oklepaly a hrály svůj útočný fotbal. Domácím se díky své velké aktivitě povedlo zdramatizovat průběh zápasu. Jen měli smůlu, že nedokázali vstřelit vyrovnávací branku. Zápas tak skončil poměrem 2:3. Tento zápas tak skončil úplně stejným poměrem ve prospěch hostů jako na podzim, kde Pňovany také vyhrály 3:2. Když se podíváme na tabulku, tak by tento zápas měl být pro Pňovany snažším úkolem než jak nám ukázal průběh zápasu. Venku je to holt vždy pro týmy o něco těžší než v domácím prostředí. Každopádně Pňovany se pěkně uhnízdily na 3. místě tabulky a mají 4 bodový náskok na Všeruby. Kunějovickým tak nadále patří 8. příčka tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalty přinesly pohromu pro domácí

Do utkání lépe vstoupili hosté, kteří se ujali rychlého vedení v zápase a to díky Petru Loukotovi, který proměnil svoji šanci po breakové situaci již ve 2. minutě. Kunějovice se z tak rychlé branky ani nestihly vzpamatovat a zanedlouho lovil domácí gólman ze sítě míč znovu, protože v 7. minutě byla přísně posouzená penalta ve prospěch Pňovan. Na pokutový puntík si postavil balon Ondřej Svítil a ten ani na moment nezaváhal. Aby toho nebylo pro kunějovické málo, byla proti nim odpískána druhá penalta v zápase v tak krátkém časovém rozmezí. Ze strany domácích se jednalo o zbytečný zákrok. O penaltu se znovu postaral Ondřej Svítil a hosté tak už v 19. minutě šli do vedení 0:3. Tak rychlý začátek asi málo kdo očekával. Domácí ale nepropadli panice a od té doby začali hrát svůj fotbal. Bylo to dáno i tím, že Pňovany trochu zvolnily. Hned po rozehře na polovině hřiště se domácí dostali do útoku a vybojovali si rohový kop, který byl pro domácí vydařený. Po zahrání rohového kopu se nejlépe ve vzduchu zorientoval Aleš Kysela a poslal svou hlavou míč do branky hostí. Stav se tak opět v 19. minutě měnil na 1:3. Po tomto gólu kunějovičtí začali čím dál tím více přehrávat hosty a dostávat se do slibných šancí ke skórování. Pňovany ještě chtěly rychle odpovědět a dostat se opět do 3 brankového rozdílu, ale to se jim už do konce poločasu nepodařilo. Obě mužstva tak odešla do kabin za stavu 1:3. Dnešní hlavní rozhodčí pan Tomáš Bureš musel udělovat jen 1 žlutou kartu a to v 22. minutě Jaroslavu Randovi.

 

 

Obrovský tlak domácích se nezdařil

Domácí hned od úvodu poločasu pokračovali ve stejném tlaku jako v druhé polovině 1. poločasu. Dostávali se do obrovských příležitostí. Pňovany se nemohly k ničemu vůbec dostat. V 51. minutě přišel kontaktní gól pro domácí a hra začínala nabírat na obrátkách. Autorem branky se stal kapitán Jiří Vokurka, který z voleje poslal míč brankáři mezi nohy. Po tomto snížení začali v průběhu poločasu hosté fyzicky odpadat. Od té doby to začínala být hra na 1 bránu. Kunějovice doslova zamkly hosty na své polovině. Pňovany se zaměřily jen čistě na obranu a udržení tohoto brankového stavu. Jak se blížil konec zápasu a domácí nemohli stále vstřelit branku, tak se hra začala přiostřovat. Samotný závěr zápasu byl opravdu vyhrocený. Domácí záhravali za sebou 2 rohové kopy. První roh přinesl pro hosty vážné ohrožení a museli dokonce vykopávat míč na brankové čáře, což bylo pro ně obrovské štěstí, že to tak dopadlo. Druhý roh byl také velmi nebezpečný. Kunějovice po střele orazítkovaly tyč Tomáše Dalíka. Po těchto 2 ohromných nabídek na gól už se nic převratného nestalo a tak hosté vydřeli cenné vítězství 2:3! Bylo to opravdu o fous, že toto utkání neskončilo remízou. Pro domácí skončil zápas velmi smolně, když po tak dlouhém tlaku nedokázali alespoň vyrovnat. Jako nejlepšího hráče za domácí tým jmenujeme Aleše Kyselu, který vstřelil první branku domácích a bojoval celý zápas až do konce. Za hosty jmenujeme nejlepšího hráče Ondřeje Svítila, který proměnil obě své penalty a jednu z nich i sám vybojoval, ale jinak odpracoval pěkný zápas. Pro tyto hráče můžete hlasovat v sestavě kola, kde se budou nacházet. Hlasování probíhá až do polední středy!

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Kunějovice
Josef Bubeníček: Je to pro nás veliká škoda. Celkově jsme byli lepším týmem na hřišti, obzvláště v 2. polovině zápasu, kdy jsme hosty snad k ničemu nepustili. Bohužel rozhodly 2 penalty v úvodních minutách zápasu. Škoda, že se nám nepodařilo vstřelit alespoň vyrovnávací branku. Měli jsme na to dostatek času.

TJ Sokol Pňovany
Ondřej Bindar (obránce): S výhrou jsme spokojeni. Jsou to pro nás skvělé 3 body a díky nim se i nadále dokážeme držet v popředí tabulky. Začátek zápasu nám vyšel skvěle, po našich 3 gólech začala naše hra trochu opadat a hosté se dostávali více do šancí. Ve 2. poločase nás domácí přehrávali a my jsme už začali odpadat jak v útoku tak v záloze. Nedokázali jsme tvořit nějaké kombinace. Byli jsme nuceni hrát jen na vlastní polovině a jsme rádi, že jsme tento zápas dotáhli do vítězného konce.



Sestavy


FC Kunějovice
A. Mayer [-] - P. Král [-] (90. J. Král [-] ) , J. Viehman [-] , J. Kraus [-] , A. Kysela [-] , P. Opalecký [-] , J. Novák [-] (65. P. Mach [-] ) , J. Kotáb [-] , J. Randa [-] (73. J. Opalecký [-] ) , J. Vokurka [-] , D. Mashtaler [-] (46. J. Hladeček [-] )

TJ Sokol Pňovany
T. Dalík [-] - V. Dražský [-] , T. Gregor [-] (61. J. Pelant [-] ) , K. Švarc [-] , T. Šikýř [-] , M. Hejkal [-] , O. Svítil [-] , P. Loukota [-] , J. Kafka [-] , O. Bindar [-] , V. Albl [-]

ŽK: 22. J. Randa .
Místo: Nekmíř. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - NOVÁK Miloslav (N), HŮLA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.