Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 14:30

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydřené vítězství Hunčic má zlatou cenu!


Branky


0

Utkání mezi celky TJ Baník Líně B a TJ Sokol Hunčice nabídl velmi dramatickou koncovku. Leader tabulky se na dnešní vítězství opravdu nadřel, ale nemuselo tomu tak být, kdyby proměňoval více své šance. Hosté zvítězili poměrem 2:3 a získali velmi důležité body do tabulky pro boj o postup do III. třídy. Na kontě nyní mají 32 bodů a ještě 1 zápas k dobru. Je vidět, že Hunčice opravdu postoupit chtějí. Za celou sezónu ztratily zatím pouhé 2 body, když remízovaly na podzim venku ve Zbůchu. Líně se nacházejí momentálně na 6. místě tabulky se 14 body.

Důležitá poznámka: Od teďka máte všichni možnost ohodnotit zápas v různých kategoriích např.: výkony obou týmů, výkony rozhodčích, kvalita zápasu, nápoje, jídlo, hrací plocha, zázemí, můžete ohodonotit i celou sestavu týmu, jaký kdo podal výkon, bodovat můžete od 1 do 10, 10 je nejlepší a 1 nejhorší. POZOR: OHODNOTIT ZÁPAS MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ. Pokud nejste ještě registrováni, nevadí. Stačí na těchto webových stránkách vyplnit registrační formulář, který vám zabere max. 5 minut. A poté už se můžete s chutí pustit do hodnocení. Chceme tak zjistit, kde je jaká úroveň ať už rozhodčích nebo zápasu. Kdo má lepší zázemí či hřiště. Podle vašeho hodnocení jednotlivých hráčů můžeme také vybrat ty nejlepší do sestavy kola. Využijte této příležitosti a pomozte nám tak vytvořit statistiku jednotlivých údajů, aby se vědělo, kde kdo je v čem lepší a v čem horší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrovský tlak Hunčic přinesl jen 2 branky

Tento zápas měl jasného favorita a Hunčice jako leader tabulky si nemohl dovolit s tímto soupeřem ztratit body. Bylo vidět, že opravdu Hunčice to myslí s postupem vážně, protože hned od úvodu se do svého soupeře pustily po hlavě. Navíc domácí měli velké problémy před zápasem, protože měli co dělat, aby dali dohromady vůbec sestavu. Hostům ale chyběli 4 hráči ze základní sestavy, takže to bylo pro ně také těžké. Hosté se dostávali v průběhu celého poločasu do obrovských příležitostí, ale bylo až neuvěřitelné, co všechno dokázali hosté spálit. První branka zápasu padla až skoro na konci poločasu a to ve 40. minutě. Zásluhu na tom měl Jiří Riant. Hunčice se tak konečně dostaly do vedení 0:1. Po gólu hra probíhala ve stejném duchu jako předtím. Hosté si vybojovali další šance a 1 z nich proměnili. V úplném závěru poločasu se ve 45. minutě prosadil Pavel Hanzlíček. Hosté tak zaslouženě ovládli 1. poločas poměrem 0:2. Nebýt velkých spálených šancí, tak by průběžný výsledek mohl vypadat klidně 0:5 a nikdo by se vůbec nedivil, ale skóre bylo takové jaké je. 

 

 

 

Infarktová čtyřminutovka

Když trenér Hunčic viděl výkon svých kluků na pravé straně, tak je musel vystřídat. Tam to bylo celkem špatné. Líně také udělaly důležitý tah. Na hřiště poslaly hned na začátku 2. půle silného hráče Dušana Dudíka, který hraje za A tým. Díky němu se hra domácích více zvedla. Líně se tak staly vyrovnaným soupeřem Hunčic. Bylo vidět, že dnes ještě nic nezabalily a chtěly se ještě o nějaký ten bodík porvat. Zvýšená aktivita se domácím vyplatila, protože v 55. minutě dokázali snížit z povedené akce zásluhou Dušana Dudíka. O 2 minuty později se kopala ve prospěch Líní penalta. Míč si vzal na starost Dušan Dudík a ten svoji šanci nepromarnil a dokázal vyrovnat stav zápasu na 2:2. Poté se stalo něco, co nikdo nečekal. Domácím radost z vyrovnání nevydržela ani minutu. Protože Pavel Hanzlíček v 58. minutě strhl vedení svého týmu na 2:3. Tento gól byl posledním z celého zápasu a to domácí měli ještě spoustu času na srovnání, bohužel své příležitosti už nevyužili a hosté si tak domů vezou skvělé 3 body do tabulky. V celém zápase se udělovala pouze 1 žlutá karta. Jako nejlepšího hráče za domácí jmenujeme Dušana Dudíka. Za hosty jmenujeme Pavla Hanzlíčka st. Jmenované hráče najdete v sestavě kola pro které tak můžete hlasovat až do polední středy!

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně B
Milan Vágner (předseda): Celkově se zápasem jsem spokojen. Lepili jsme sestavu těsně před zápasem a jsme rádi, že jsme dali sestavu dohromady. Před zápasem jsem ani nepočítal s tím, že takto těsně prohrajeme 2:3. Hosté byli v 1. půli lepším týmem. Ve 2. půli se výkon obou týmů srovnal, jen škoda, že jsme takto těsně prohráli.

TJ Sokol Hunčice
Milan Zeman (sekretář): Pro nás byl tento zápas opravdu s vydřenou výhrou a jsme rádi, že jsme toto utkání dotáhli úspěšně do konce. Mysleli jsme, že to půjde lehce, ale je to těžké sbírat ty výhry. Dnes nám navíc chyběli 4 hráči základní sestavy. Utkání pro nás skončilo naštěstí dobře.



Sestavy


TJ Baník Líně B
O. Mašek [-] - A. Mašek [-] (46. D. Dudík [-] ) , R. Dudík [-] , J. Šlouf [-] , P. Princl [-] , M. Vágner st. [-] (16. V. Pokorný [-] ) , J. Zikmundovský [-] , M. Boreček [-] , J. Špaček [-] , A. Fekete [-] , V. Beran [-]

TJ Sokol Hunčice
J. Holub [-] - L. Kondr [-] (46. T. Remeš [-] ) , J. Voith [-] , V. Kučera [-] , V. Brábník [-] - J. Telekeš [-] (46. D. Toráč [-] ) , J. Riant [-] , P. Hanzlíček st. [-] , J. Konarski [-] - M. Karas [-] (84. K. Čuchor [-] ) , P. Hanzlíček ml. [-]

ŽK: 82. J. Špaček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: REIPRICH Václav - TOPTEJ Emil (N), ZEMAN Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.