2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy těsně zdolaly Přehýšov!


Branky


35. P. Kvapil , 65. P. Tejc - 6. D. Šimek
0

Utkání horších týmů tabulky TJ Sokol Kozolupy B a TJ Sokol Přehýšov nabídlo poměrně vyrovnanou podívanou. Domácí ale byli po fotbalové stránce o něco lepším týmem na hřišti. Přehýšov dokázal statečně vzdorovat kozolupským poměrně celý zápas. Fotbal to byl celkem pěkný, říkali to i sami diváci. Dnešním šťastnějším týmem byli domácí, kteří zvítězili těsně 2:1. Kozolupy tak mají shodný počet bodů se Zbůchem a bojují momentálně o 5 pozici v tabulce. Za to Přehýšovu se tak prodloužila série proher, pokud tedy nebudeme počítat kontumační vítězství v minulém kole. A jsou tak stále na posledním místě tabulky s odstupem 3 bodů na Kunějovice, které ale mají ještě 2 zápasy k dobru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle

Zápas dvou horších celků tabulky nabídl velmi vyrovnanou podívanou. Domácí měli velkou posilu v podobě Petra Tejce, který většinou hraje jen za "áčko". Za to hosté bohužel nemají žádné posily a nemají ani dorostence a musejí tak hráče odkoupit nebo je mají na hostování. Lepší vstup do utkání se povedl hostům, kteří se už v 6. minutě dostali do vedení. Zásluhu na tom měl Daniel Šimek. Branka vznikla po chybě domácích, kdy obránce si dával přednost spolu s brankářem a tito hráči se špatně domluvili. Šimek této šance naplno využil. Domácí, kteří mají mladší tým než Přehýšov se dostávali více do šancí a zúročili kvalitu svého týmu. Vyrovnávací branku vstřelil v 35. minutě Petr Kvapil. Hosté pak sice byli o něco lepším týmem, ale měli nepřesnosti v koncovce, kde se hrozně moc trápili. Domácí obrana dobře eliminovala všechny útoky hostů. V poločase se už nic významného nestalo a obě mužstva odešla do kabin za stavu 1:1.

 

Kozolupy si 2. půli pohlídaly

Ve 2. poločase se potvrdila větší kvalita domácích. Hlavně Petr Tejc na hřišti řádil a rozdával krásné balóny svým spoluhráčům. On byl tím, kdo se blýskl vedoucím gólem Kozolup. V 65. minutě se dostali domácí zaslouženě do vedení 2:1. Hosté se po tomto gólu snažili něco udělat s výsledkem, ale většina jejich akcí končila u velkého vápna. Domácím se i nadále dařilo eliminovat útoky hostů. Zhruba tak 10 minut před koncem šli hosté sami na bránu a to byla obrovská šance ke skórování. Ani tuto příležitost nevyužili. V závěru zápasu hosté ještě trochu zmáčkli domácí, ale nic z toho nebylo. Kozolupy tak po výborné práci v obraně, ale i v útoku, slavili zasloužené vítězství 2:1! Dnes ale Přehýšov ukázal, že umí hrát pěkný fotbal a museli to ocenit i domácí. Domácí diváci říkali, že zápas to byl celkem pěkný. Rozhodčí dnes pískal poctivě a dobře. Dnes musel rozdat 2 žluté karty ještě v 1. poločase. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Václava Ptáčka a Petra Tejce. Za hosty jmenujeme Přemysla Kučeru. Pro jmenované hráče můžete hlasovat až do středy do 12 hodin! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy B
Jan Hucl (trenér): Naše vítězství odpovídá celému zápasu. Dnes jsem velmi spokojen. Potvrdila se naše lepší fotbalovost a zúročili jsme tak naši kvalitu mužstva. Hodně si cením našeho utkání, ale mohlo to být i lepší. Náš hráč Petr Tejc rozhodl celé utkání. Hosté se sice snažili ještě srovnat zápas, ale naši obranou jsme je eliminovali.

TJ Sokol Přehýšov
Roman Routschka (trenér): Dneska to byl celkem pěkný fotbal. Naše celé mužstvo podalo pěkný výkon, to říkali i domácí. Škoda, že jsme nevyužili nějakých našich šancí. Hráli jsme dobře, ale ve fotbale se přeci jen nehraje na krásu, ale na góly. Celé mužstvo podalo dobrý výkon a s tím jsem spokojen. Naše hra se pomalu zlepšuje, jen ty góly tomu scházejí. Časem to snad přijde.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy B
M. Sazeček [-] - V. Ptáček [-] , J. Roda [-] , M. Pazderník [-] , F. Stehlík [-] - P. Kvapil [-] , R. Trykar [-] (70. J. Reitmaier [-] ) , V. Kovář [-] , M. Maštalíř [-] - P. Mošna [-] (65. M. Mikolášek [-] ) , P. Tejc [-]

TJ Sokol Přehýšov
P. Kučera [-] , D. Šimek [-] (70. P. Koreš [-] ) , M. Heřman [-] , D. Svoboda [-] , J. Hána [-] (80. M. Hošťálek [-] ) , M. Rác [-] , V. Čech [-] , B. Kuchynka [-] , V. Macháček [-] (59. D. Dvořák [-] ) , J. Šnajdr [-] , R. Fišer [-]

ŽK: 21. M. Rác , 30. J. Hána .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHUN Josef - HUCL Jan (N), HOŠŤÁLEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.