5:4p.
(1:2)
7. P. Mach
23. P. Mach (p.)
72. P. Mach
80. A. Kysela
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 14:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltový rozstřel vyšel lépe Zbůchu!


Branky


18. R. Kasten , 46. J. Svoboda , 65. J. Pavlíček , 88. J. Pavlíček - 7. P. Mach , 23. P. Mach (p.) , 72. P. Mach , 80. A. Kysela
0

Utkání, které rozhodovalo o postavení ve středu tabulky, vyšlo lépe domácímu Zbůchu. Po základní hrací době byl stav nerozhodný 4:4 a v penaltové loterii zvítězili domácí v celkovém poměru 4:2. Oba týmy tak ztratily body a musí se smířit se sedmou případně osmou pozicí. Zbůch se touto výhrou bodově dotáhl na dnešního soupeře. V příštím kole má Zbůch volno a Kunějovice si to rozdají s Hunčicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Machovy 2 branky přinesly hostům vedení

Tento zápas byl čistě soubojem o sedmou pozici. Vítěz zápasu se mohl dokonce přiblížit páté pozici. Oba týmy měly minimálně 3 hráče na vystřídání, což poměrně stačilo. 1. půle byla celkem vyrovnaná, ale hosté měli celkem dost šancí a hodně jich neproměnili. Jako první otevřel skóre utkání Petr Mach a to v 7. minutě. Hosté tak vedli 0:1. Domácím se na tuto branku podařilo najít odpověď a srovnali stav zápasu na 1:1. Autorem branky se stal Rostislav Kasten v 18. minutě. O 5 minut později z penalty poslal hosty opět do vedení svoji druhou brankou Petr Mach. Co se týče branek, tak to bylo z 1. půle vše. Jedinou žlutou kartu v této půli obdržel Jiří Novák z Kunějovic. Obě mužstva odešla do kabin za stavu 1:2.

 

 

 

Domácí na závěr vyrovnali

Na začátku půle oba vedoucí provedli na svých stranách střídání. Domácí udělali 2 změny. Hosté pouze jednu. Přišel, vstřelil, slavil. Tak by se dal nazvat příchod Jiřího Svobody na hřiště ve 46. minutě, kdy ještě stihl vstřelit důležitou branku pro domácí a vyrovnat stav zápasu na 2:2. Jaroslav Pavlíček v 65. minutě poslal domácí poprvé v tomto zápase do vedení 3:2. Dnes to byla veliká přestřelka, protože hosté srovnali stav zápasu zásluhou Petra Macha v 72. minutě. Touto brankou Mach zkompletoval hattrick. Jak už je známo z předešlých zápasů Zbůchu, tak hra se většinou přelévá nahoru a dolu. Dnes tomu nebylo jinak. V 80. minutě Aleš Kysela znovu poslal hosty do vedení. Stav byl tedy 3:4. Pro hosty už to vypadalo nadějně, že si domů odvezou všechny 3 body. Jenže v 88. minutě Jaroslav Pavlíček vyrovnal na 4:4 a to byla definitivní tečka za dnešními góly v základní hrací době. Tato branka ale padla z ofsajdu a pomezní ho neviděl. Přes to, že branek padlo opravdu hodně, tak jich Kunějovice mohly nastřílet ještě více, jenže nedokázaly své šance naplno využít. Kunějovice celkem obdržely od Zbůchu zbytečné góly po individuálních chybách. Dnešní hlavní rozhodčí pan Pavel Rauch celkem rozdal 2 žluté karty. Výkon rozhodčího byl velmi špatný. Obě mužstva se tedy uchýlila na středovém kruhu hřiště a jejich zrak se upínal k jedné bráně. 

Zbůch kopat penalty umí

Loterijní záležitost načali hosté. Hostům se většinou moc pokutové kopy nedaří a dnes se to znovu potvrdilo. Zbůch má právě v této činnosti lepší statistiku. Domácí dokázali všechny své střelecké pokusy proměnit, zatím co jejich soupeř 2 penalty neproměnil. Některé proměněné pokusy domácích byli hodně těsné, jelikož brankář hostů si na některé střely sáhnul. Zbůch celkově zvítězil 4:2 po penaltách a bodově se dotáhl na Kunějovice. Jenže Zbůch má před sebou pouze jeden jediný zápas na rozdíl od Kunějovic. Kunějovice musí mrzet dnešní bodová ztráta, protože ztratily důležité body v boji o pátou pozici.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch B
Domácí se k zápasu nevyjádřili:

FC Kunějovice
Josef Bubeníček: Na to kolik jsme měli dnes šancí, tak jsme vstřelili málo gólů. My jsme obdrželi zbytečně hloupé góly. Už hodně dlouho jsem nezažil takto špatně odpískaný zápas ze strany rozhodčího. V příštím kole nás čekají Hunčice a to bude pro nás těžké. My se s nimi nemáme moc rádi a myslím, že nás budou chtít porazit.



Sestavy


TJ Baník Zbůch B
J. Šrajber [-] - J. Hašek [-] (46. J. Svoboda [-] ) , P. Malý [-] , J. Veselý [-] (46. Z. Kopček [-] ) , J. Gründl [-] - A. Klečka [-] , J. Střeštík [-] , R. Prokop [-] , J. Plánička [-] - R. Kasten [-] , J. Pavlíček [-] -

FC Kunějovice
A. Mayer [-] - P. Kraus [-] , J. Viehman [-] , J. Kraus [-] , A. Kysela [-] , P. Mach [-] , P. Opalecký [-] , J. Novák [-] (81. D. Novák [-] ) , J. Randa [-] (46. J. Opalecký [-] ) , J. Hladeček [-] , J. Vokurka [-]

ŽK: 63. J. Gründl - 29. J. Novák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: RAUCH Pavel - STEINBACH Miroslav (N), NOVÁK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.