Oslabený lídr i v posledním zápase sezóny ztratil body!


0

Poslední 2 zápasy se Hunčicím moc nevydařily. Je to dáno také tím, že nastoupily v celkem oslabené sestavě, ve které chybělo více jak polovina hráčů ze základu. Kunějovicím se podařilo zvítězit v pokutových kopech a vyhrát celkovým rozdílem 4:3! Kunějovice získaly velmi cenné 2 body do tabulky a osamostatnily se na sedmé pozici. Nyní ztrácí bod na šesté Líně a to je veliká šance na zisk této pozice, když se podíváme, kdo s kým o víkendu bude hrát. Líně zajíždějí do Všerub a Kunějovice si najdou cestu do Kozolup. Tak uvidíme, který z těchto týmů nakonec obsadí šestou pozici. Hunčice se sezónou rozloučily prohrou, ale na tom nic nemění to, že postupují zcela zaslouženě do III. třídy!!! Získaly 46 bodů a nastřílely soupeřům neuvěřitelných 86 branek, což je více jak 4 branky na zápas. Hunčice se mohou chlubit i svým nejlepším střelcem celé soutěže Pavlem Hanzlíčkem ml., který nastřílel senzačních 24 branek! Můžeme konstatovat, že tento hráč jako první má zaručenou vstupenku do sestavy roku!!! O dalších hráčích, kteří se budou nacházet v sestavě roku, se dozvíte mnohem později.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kunějovice drží s lídrem krok

Před utkáním už Hunčicím o nic nešlo, tak jako v minulých 2 zápasech. Nyní Hunčice nastoupily opět ve slabém složení. Chybělo jim 6 hráčů ze základní sestavy. Kunějovice se snaží vybojovat alespoň šestou pozici, ale dnes to bylo velmi obtížné získat vůbec nějaké body. Lépe do utkání vstoupili hosté, kteří se dostali do vedení 0:1. Zásluhu na tom měl Pavel Hanzlíček ml., který vstřelil branku už v 5. minutě zápasu. Domácí hned na to našli bleskovou odpověď už v 6. minutě. Branku vstřelil Jiří Novák. Poté domácí otočili zápas na 2:1, když v 31. minutě skóroval Petr Mach. Pak přišla zase rychlá odpověď pro tentokrát ze strany hostů. Jiří Telekeš v 38. minutě udělal Hunčicím radost. Už v 1. půli bylo vidět, jak utkání probíhá v naprostém klidu, jelikož se jednalo o předposlední zápas Kunějovic a poslední zápas Hunčic. Z 1. půle to bylo vše a obě mužstva odešla do kabin za stavu 2:2.

 

Kunějovice urvaly remízu

2. půle probíhala obdobně jako ta první. Do vedení zápasu se dnes již podruhé dostali domácí. V 68. minutě Jan Viehman skóroval na 3:2. Domácí se tak přesvědčili, že i s lídrem jde hrát vyrovnanou partii, i když Hunčicím chybělo více jak polovina hráčů ze základu. Hostům se přes to podařilo přibližně za deset minut vyrovnat. (V zápise je špatně uvedena minuta vstřelené branky.) Autorem branky se stal dnes již po druhé Pavel Hanzlíček ml. Byl to jeho 24 gól v této soutěži a pořadí střelců ovládl suverénně!!! Hunčice tak mají dvě zastoupení na prvních místech tabulek - postup + nejlepší střelec. Do konce této půle už nepadla žádná branka a o zápase musely rozhodnout pokutové kopy. Zápas po základní hrací době skončil 3:3. Domácím se dnes povedli moc pěkné branky, které padaly po zbytečných chybách Hunčic. V utkání se celkem rozdalo 5 žlutých karet. Můžeme se tedy jít podívat na penalty.

Loterii ovládly Kunějovice

Penalty začaly zahrávat hosté. V první sérii proměnili oba aktéři. Za hosty to byl Milan Zeman. Další série dopadla také velmi dobře pro oba týmy. Stav byl 2:2 a za hosty proměňoval Pavel Hanzlíček ml. Ve 3. sérii nastala změna, kdy Jiří Telekeš svoji šanci neproměnil a domácí borec byl opět úspěšný. Ve 4. sérii byli domácí znovu úspěšní a hosté konečně také. Když se šlo do poslední série, tak Hunčice musely proměnit a jejich soupeř zaváhat. K páté penaltě Hunčic se postavil Jiří Voith, který překvapivě neproměnil a domácí hráč se už nemusel ani stavět na penaltu. Kunějovice mohly slavit výhru za 2 body po penaltách, které skončily v celkovém poměru 4:3. Domácí se tedy přiblížili šesté pozici na rozdíl jednoho bodu. Hunčice končí sezónu prohrou, ale na tom nic nemění postup do III. třídy!

 

Gratulujeme Hunčicím k 1. místu v sezóně!!! Ať se jim podaří uhrát co nejlepší výsledek v příští sezóně!

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Kunějovice
Josef Bubeníček: Zasloužili jsme si spíše vyhrát. Byl to fakt dobrý fotbal z obou dvou stran. Za 2 body jsem určitě spokojen. Hráli jsme dobře a hosté nebyli jako špatní. My jsme vstřelili krásné góly a soupeř skóroval spíše z takových dorážek. My vždy hodně neproměníme naše šance a dostaneme branky z úplných zbytečností.

TJ Sokol Hunčice
Milan Zeman (sekretář, hráč): Nastoupili jsme zase v jiné sestavě. Na poslední zápasy se nám to špatně scházelo. Utkání nebylo špatné. Branky jsme obdrželi po našich zbytečných chybách. Sezónu hodnotím jako dobrou až na ten konec, kdy jsme se moc nesešli. Sice byla lepší podzimní část, ale jaro se dohrálo.



Sestavy


FC Kunějovice
A. Mayer [-] - J. Kraus [-] , P. Kraus [-] , J. Viehman [-] , A. Kysela [-] , P. Mach [10.0] , P. Opalecký [-] , J. Novák [-] , J. Kotáb [-] , J. Randa [-] (40. J. Opalecký [-] ) , P. Král [-]

TJ Sokol Hunčice
J. Holub [-] - J. Konarski [-] - M. Zeman [-] , T. Remeš [-] , P. Hanzlíček st. [-] , D. Toráč [-] , J. Telekeš [-] , K. Čuchor [-] (46. M. Karas [-] ) , J. Riant [-] - J. Boháček [-] , P. Hanzlíček ml. [-]

ŽK: 62. J. Kotáb , 80. P. Král , 83. J. Kraus - 28. J. Holub , 64. P. Hanzlíček st. .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - NOVÁK Miloslav (N), DOBRÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.