1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas v Nýřanech rozhodli až penalty


Branky


0

Napínavý souboj nabídl zápas domácího DIOSS Nýřany B a hostujícího Sokolu Dobříč. Po neproměněných „tutovkách“ dospěl zápas až do penaltového souboje, ze kterého odcházel o bod bohatší Sokol Dobříč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli blíže k vítězství hráči Dobříče

Poločas byl velice otevřený. Oba týmy si vytvořily spousty šancí. Převážnou většinu z nich ovšem vychytali bezpochyby nejlepší hráči zápasu brankář Nýřan František Jany a brankář hostujícího týmu z Dobříče Tomáš Nový. Domácí hráli ze zajištěné obrany a hosté se snažili překvapit soupeře z rychlých brejků. Skóre se tak měnilo až na konci první půlky a to díky přesné střele Štěpána Levora.
Záložník Sokola Dobříč tedy zařídil poločasové vedení pro hosty. 

Ani druhý poločas nepřinesl gólové hody

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Větší počet vytvořených šancí domácích vnesl do zápasu novou energii. Nýřany v druhé půli těžce diktovali tempo zápasu. Poctivou půl hodinku strávili před soupeřovou brankou, ale i domácím se v zakončení lepila smůla na paty. Tuto smůlu prolomila až v 77. minutě Jaroslav Cvachoušek  , který vyrovnal na  1:1. Do konce zápasu si ani jeden tým žádnou větší tutovku už nevytvořil a tak zápas dospěl k penaltám.  

Penalty skončili šťastněji pro hostující Dobříč

Souboj gólmanů vygradoval až v penaltách.  Úspěšnější byl Tomáš Nový ze Sokola Dobříče a jeho tým vyhrál 2:3. Dobříč si odváží domů o jeden bod více než DIOSS Nýřany B.




Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany B
pan. Cink: „Hráli jsme ze zajištěné obrany. V poli jsme byli jednoznačně lepší, ale taky nás trápilo efektivní zakončení. Hostující tým hrál hlavně na brejky, které perfektně likvidoval náš brankář. Na penalty už měli větší štěstí hosté.“

TJ Sokol Dobříč
pan. Lomnička: „Hráli jsme ze zajištěné obrany. V poli jsme byli jednoznačně lepší, ale taky nás trápilo efektivní zakončení. Hostující tým hrál hlavně na brejky, které perfektně likvidoval náš brankář. Na penalty už měli větší štěstí hosté.“



Sestavy


TJ Nýřany B
F. Jany [-] - V. Vácha [-] , M. Rosol [-] , M. Laub [-] , J. Václavík [-] - J. Šindler [-] , M. Kalibán [-] (72. T. Michálek [-] ) , M. Vozabule [-] (75. J. Šindler [-] ) , M. Routschka [-] - J. Cvachouček [-] - M. Štěpánek [-] (75. P. Královec [-] )

TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - R. Strych [-] , J. Kusák [-] , F. Souček [-] , V. Schneider [-] , D. Cink [-] - V. Šimice [-] , J. Zavřel [-] - M. Fencl [-] , V. Zeman [-] , Š. Levora [-] -

ŽK: 60. J. Šindler , 70. M. Rosol - 63. J. Kusák , 83. Š. Levora .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KLIK Karel - ŠTEFFEL Radek (N), ŽÁKOVEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.