Sparta Sulkov doma opět nadělovala


Branky


20. M. Beran , 36. M. Straka , 64. M. Boreček , 71. M. Beran , 90. P. Hejzek (p.) - 58. M. Mižár
0

Po prohře z minulého týdne si domácí opět zastříleli a vyválčili 3 body. Průběžně jsou na druhém místě tabulky III.třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vítězná pro Spartu

V minulém kole domácí prohráli na hřišti Viktorie Úlice 0:2, ale do dalčího zápasu šli jistě se vzpomínkou na 7.květen, kdy dokázali dát 11 gólů Kamennému Újezdu. Hosté začali aktivně a dúrazně, ale do 20. minuty byl stav nerozhodný. Pak se skóre měnilo trefou hráče Sparty, Martina Berana. Po další čtvrthodině byl stav už 2:0, když udeřil Martin Straka. Do kabin šli tedy šťastnější hráči domácího mužstva.

Naděje hostů byla marná

Do druhého poločasu vstoupili hosté bez Daniela Humla, kterého vystřídal Štefan Toráč. V 58.minutě se opět měnilo skoŕe, kontaktní gól a tím i naději vstřelil Marek Mižár. O dalších šest minut později už ale domácí opět vedli o dvě branky - na 3:1 zvyšoval útočník domácích Martin Boreček, který byl v té době na hřišti pouhých 8 minut, když v 56.minutě střídal Benedikta. V 71. minutě dal svůj druhý gól Martin Beran a tím naděj hostů vyhasly. O kosmetickou úpravu skóre se ještě v 90.minutě postaral Petr Hejzek, který překonal brankáře hostů z pokutového kopu. Ten byl nařízen po faulu na hráče Sparty a konečný výsledek zněl 5:1 pro tým ze Sulkova. Průběžně jim patří druhá příčka v tabulce. Hosté jsou aktuálně šestí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Sulkov
Miloslav Kubát: Hosté se do nás pustili, jako kdyby šlo o život, ale postupně jejich tlak klesal a iniciativu jsme přebrali my. Chci pochválit naše hráče za výkon, který předvedli a vyzdvihl bych určitě střelce gólů, hlavně Martina Berana a Martina Straku. Vítězství jsme si zasloužili.
Za hosty bohužel nikdo z našich informátorů na zápase nebyl.



Sestavy


TJ Sparta Sulkov
J. Blahout [-] - P. Hejzek [-] - R. Valenta [-] - M. Beran [-] , L. Benedikt [-] (56. M. Boreček [-] ) , K. Batěk [-] , M. Straka [-] , V. Scharf [-] , D. Mečl [-] , M. Gruber [-] , D. Králík [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - D. Randa [-] , J. Jedlička [-] , E. Eger [-] , T. Huml [-] , Z. Hlous [-] , P. Nechutný [-] , D. Huml [-] (44. Š. Toráč [-] ) , M. Mižár [-] , M. Mižár [-] , T. Janda [-]

ŽK: 56. M. Beran , 66. V. Scharf - 68. J. Bouda , 77. M. Mižár .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - VAVROCH Zdeněk (N), SOPR Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.