2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov B opět vítězně


Branky


0

Domácí si opět došli pro tři body, když v neděli porazili hosty z Viktorie Úlice v poměru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a bylo vidět, že chtějí opět vyhrát a upevnit si tak pozici lídra soutěže. Ve 36. minutě zápasu se poprvé měnilo skóre. O gól se postaral Daniel Vinkler. Hosté se pak snažili o vyrovnání, ale do konce poločasu se už výsledek neměnil.

Naději hostů pohřbil Vašíček

Ve druhé polovině se začali osmělovat hosté a vytvořili si i šance, ze kterých skončila jedna i brankou v 69.minutě. Trefil se Ondřej Bělohlav a utkání tak dostalo nový náboj - hosté cítili, že by mohli uhrát cenný bod v postředí lídra III.třídy. Ale o šest minut později bylo vše jinak. Síť hostujícího brankáře rozvlnil svou střelou Vojtěch Vašíček a šťastnější byli v tu chvíli domácí. Postupem času se na obou mužstvech projevovala únava a aktivita klesala. Teplé počasí udělalo své. Do konce zápasu už branka nepadla a Kaznějov B tedy míří k vítězství v tomto ročníku.



Ohlasy k zápasu



SK Viktoria Úlice
Emil Šámal: Jsme oslabení, máme spoustu zraněných. Soupeř byl ze začátku lepší. Hrát jsme začali až zhruba od 30.minuty. Hra se pak vyrovnala ve druhém poločase vyrovnala. Měli jsme pak asi dvě šance, které jsme nedokázali proměnit. Myslím, že jsme měli možnost uhrát remízu, ale rychle nám ubývaly síly. Velký vliv mělo počasí.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov B
J. Šlajs [-] - M. Brejník [-] , J. Kiss [-] (88. M. Povišer [-] ) , D. Vinkler [-] (60. M. Polívka [-] ) , M. Fait [-] (70. O. Hrdlička [-] ) , T. Hrabík [-] , J. Šmídl [-] , M. Vejvoda [-] , V. Vašíček [-] , L. Kopecký [-] (46. M. Vrchlavský [-] ) , J. Valenta [-]

SK Viktoria Úlice
P. Kalián [-] - M. Ďurina [-] , M. Sadílek [-] , J. Kopecký [-] , V. Paveza [-] , J. Liška [-] , M. Brada [-] , J. Hobl [-] , O. Bělohlav [-] , D. Šablatura [-] , J. Čermák [-]

ŽK: 34. L. Kopecký , 56. D. Vinkler , 84. M. Brejník - 49. M. Sadílek , 58. J. Hobl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: REIPRICH Václav - BERÁNEK Jiří (N), ŠÁMAL Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.