Ledecký válec nezastavuje, sklonit se musel i Bezvěrov!


Branky


0

 

Domácí mají zatím na jaře fazónu jako hrom a ještě neztratili ani bod.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Ledce zatím v soutěži nebodovaly pouze čtyřikrát, z toho jednou právě Bezvěrově, kde dokonce inkasovaly sedm gólů. Odveta tak dnes byla nasnadě a s vidinou udržení vedoucí pozice o to více. Jenže duel nezačal pro domácí dobře, když již v jedenácté minutě musel střídat Palek. Pak se ale již lídr dočkal. Za další přibližně čtvrthodinku hry vysunul za obranu Prais Milana Gleissnera, který přízemní střelou vyzrál na Haubnera. Na šedesát přítomných fanoušků se druhé trefy dočkalo těsně před přestávkou, když Fryč vybídl ke skórování Vojtěcha Kabáta, který tváří v tvář hostujícímu brankáři uspěl opět ranou po zemi. Více se toho již do první půle nevešlo a domácí tak měli v kapse pohodlné vedení. 

 

To se již ve druhém poločase nezměnilo, přestože oba celky měly ke skórování poměrně blízko. Za hosty zahrozil Petrů a později také Kanát, za domácí šel dvakrát sám na bránu Bezvěrova Pašek, ale vždy mířil příliš vysoko. Činil se také gólman Haubner, který pěkně vytáhl ránu Gleissnera z vápna. Domácí tak po závěrečném hvizdu sudího Dudy na své konto zapsaly tři body a nadále se vyhřívají na samém výslunní průběžné tabulky, hosté jsou desátí.      

 

 

NEZAPOMEŇTE NA NAŠÍ NOVINKU NA PORTÁLE! Nyní můžeš hodnotit od výkonu rozhodčího, přes kvalitu hry obou mužstev, až po chuť klobásy nebo připravenosti trávníku. Je tu revoluce v amatérském fotbale, protože na fotbalunas.cz můžeš všechno ohodnotit. Tvůj názor už nezapadne!

 



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Mach Jaroslav: „Ze začátku jsme se dostávali do tempa pomalu, pak již naše hra byla lepší, moc jsme je k ničemu nepouštěli a pohlídali jsme si to.“

TJ Sázavan Bezvěrov
Sýkorová Eva: „Domácí byli lepší. Měli jsme i nějaké šance, ale nepoměnili jsme je.“



Počet diváků: 60. Rozhodčí: DUDA Miroslav - MAREŠ Jiří (N), PYTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.