Heřmanova Huť využila přesilovku a za pět branek bere tři body!


Branky


0

 

Utkání plné branek a karet nakonec pro sebe uzmuli domácí, kteří se prosadili již v první minutě a další čtyří góly přidali v početní výhodě.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Duel padesát kilometrů od sebe vzdálených soupeřů ovládly na podzim Nečtiny v poměru 3:1 a v případě vítězství by dnes mohly poskočit již na čtvrtou příčku. Ale nestalo se, naopak. Jejich dnešní soupeř se dpřiblížil již na rozdíl pouhých dvou bodů. Heřmnaova Huť vykročila za vítězstvím od první minuty, doslova. Ihned po rozehrání totiž Cejthamr poslal míč do vápna hostí, kde jej usměrnil k tyči Miroslav Adam. Brzy bylo pro Nečtiny ještě hůře. Václav Polívka obdržel přísnou červenou kartu za komentování rozhodnutí čárového sudího, který zastavil únik jeho týmu. Pocit křivdy ovšem jeho spoluhráče nakopl a po pár minutách přišlo srovnání skóre. Rada odcentroval z pravé strany a do protipohybu Sladkého zamířil Filip Socha. Domácí si však poměrně brzy vzali vedení zpět. Martin Lakó vyzval ke střele Cejthamra, jehož pokus ještě lízl koleno Martina Posledního a domácí měli k vítězství opět blíže. Navíc v závěru poločasu se autor dvou asistencí Josef Cejthamr proměnil také ve střelce, když si vedl balón podél vápna a vystřelil přesně k tyči. 

 


 

V čtyřiašedesáté minutě přidal již čtvrtou branku svých barev Miroslav Adam. Ten využil skrumáže ve vápně a zamířil po kličce stoperovi mimo dosah Arneta. Alespoň korigování od hostujícího celku přišlo po chvilce. Lejsek našel z levé strany Filipa Sochu, jenž uklidil kulatý nesmysl po zemi k tyči. Poslední slovo si však nakonec přeci jenom vzala Heřmanova Huť, když parádní one man show v zápase korunoval parádní ranou z dobrých čtyřiceti metrů Josef Cejthamr. Dnešní výsledek tak z obou soupeřů udělal v horní polovině tabulky sousedy.  

       

 

 

NEZAPOMEŇTE NA NAŠÍ NOVINKU NA PORTÁLE! Nyní můžeš hodnotit od výkonu rozhodčího, přes kvalitu hry obou mužstev, až po chuť klobásy nebo připravenosti trávníku. Je tu revoluce v amatérském fotbale, protože na fotbalunas.cz můžeš všechno ohodnotit. Tvůj názor už nezapadne!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanova Huť
Vavřina Vladimír: „Hosté měli brzy vyloučeného hráče, tak to asi rozhodlo. Dneska jsme si to zasloužili.“

TJ Nečtiny
Polívka Václav: „Klukům musím poděkovat, že v deseti bojovali, ale všichni známe „kulturní prostřední“ v Huti. To je asi vše.“



Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - PÁLEK Michal (N), ARNET Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.