Vejprnice zahnaly špatný start do jara, uspěly podruhé v řadě!


Branky


0

 

Hosté ustáli divoký zápas, ve kterém padly dvě červené karty i šest branek a na jaře podruhé v řadě berou všechny body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Vejprnice na podzim skolily Dolní Bělou těsně 3:2 a historie se dnes prakticky opakovala. Třetí tým tabulky vstoupil do utkání lépe a ujal se také poměrně brzy vedení. V jednadvacáté minutě Jiří Žemlička na bližší tyči využil přízemního rohu Motyky. Za nedlouho poté se hosté trhli do gólového trháku. Na levé straně si při akci na jeden dotek několikrát vyměnil kulatý nesmysl Takáč s Filipem Loukotou, který poté zakončil do šibenice. Následně se na obou stranách začervenalo, když měli jen pro sebe sprchy Ondřej Sýba a Tomáš Motyka. Ještě do přestávky navíc domácí duel zdramatizovali. Koudela našel v šestnáctce Vejprnic Lukáše Koláře, který zakončil podél Loužeckého z malého vápna. 

 


 

Dolní Bělá byla ve druhé půli aktivnější, ovšem všemu chyběl moment překvapení a finální fáze. Čas tak dospěl až do osmdesáté minuty, kdy hosté definitivně rozhodli. Takáč odcentroval z pravé strany a na malém vápně na zadní tyči zamířil do protipohybu gólmana Marek Havlas. Domácí přesto ještě stačili snížit, když po standartní situaci hlavičkoval do černého kanonýr Michal Bernášek. Více toho ale již jeho barvy nestihly a nadále zůstávají poslední, Vejprnice naopak nadále o bod zůstávají pozadu za vedoucím duem Mladotice - Ledce.      

         

 

 

NEZAPOMEŇTE NA NAŠÍ NOVINKU NA PORTÁLE! Nyní můžeš hodnotit od výkonu rozhodčího, přes kvalitu hry obou mužstev, až po chuť klobásy nebo připravenosti trávníku. Je tu revoluce v amatérském fotbale, protože na fotbalunas.cz můžeš všechno ohodnotit. Tvůj názor už nezapadne!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
Matoušík Lukáš: „Nám se nepovedl začátek utkání. Pak došlo na vyloučení na každé straně, zabrali jsme, snížili jsme, ale ve druhé půli jsme nebyli schopní nic kloudného vymyslet a po třetím gólu již bylo prakticky hotovo.“

SK Slavia Vejprnice B
Krištof Jiří: „Od nás to byl poctivý výkon, hlavně v obranné fázi. Také jsme pokryli střelce Bernáška a to rozhodlo.“



Počet diváků: 35. Rozhodčí: LANG Josef - TOMAN Štěpán (N), FORNOUS Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.