10:1
(4:1)
30. J. Cejthamr (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice se deseti góly usadily na čele!


Branky


12. Z. Slach , 20. D. Urban , 22. Z. Slach , 42. O. Šiml , 47. T. Randa , 53. O. Šiml , 64. T. Randa , 67. T. Randa , 80. T. Randa , 84. O. Šiml - 30. J. Cejthamr (p.)
0

 

Domácím vyšel dokonale zápas proti Heřmanově Huti a po desetigólovém vítězství a zaváhání konkurenta jsou jediným lídrem.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Heřmanova Huť je jeden z mála týmů, který na podzim na Mladotice vyzrál, ty se však dnes pomstily ve velkém stylu. Vše odstartoval po necelé čtvrthodince hry Zdeněk Slach, který soupeři pláchl po křídle a šikovně vystřelil. Po chvilce do vápna hostí přilétl centr, Daniel Urban předskočil obránce a dodal na kopačky svých barev klid. Navíc ihned vzápětí podruhé v utkání překonal Posledního Zdeněk Slach a vedení domácích již bylo třígólové. Následně udeřila také Heřmanova Huť. Po centru Martina Laka byl ve vápně faulován Josef Cejthamr a sám postižený se úspěšně zapsal mezi střelce proměněnou penaltou. Jenže Mladotice si ještě do poločasu své velké vedení vzaly zpět. Ondřej Šiml natáhl ke střele z dálky a tu zastavila až síť. Na šedesát přítomných fanoušků tak mohlo být o přestávce spokojeno, jejich tým kráčel za třemi body. 

 


 

Navíc prakticky ihned po rozehrání dostal v šestnácté hostí příliš prostoru ke střele Tomáš Randa, jenž zvýšil již na 5:1. Po chvilce to navíc zkusil opět zpoza vápna Ondřej Šiml a šestka byla na světě. Pak přišly momenty Tomáše Randy, který během šestnácti minut nasázel tři branky, čtyři v tomto poločase. Všechny byly jako přes kopírák, důraz ve vápně a šikovné zakončení mimo dosah Posledního. Definitivní podobu dal výsledku desátým vstřeleným gólem, a také dovršením hattricku, Ondřej Šiml, který se trefil náramnou ranou z dobrých třiceti metrů. Mladotice se tak doslova prostříleli na první místo, Ledce a Vejprnice totiž zaváhaly.      

  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Kučera Zdeněk: "První poločas byl celkem vyrovnaný, pak již hosté nemohli nebo nechtěli, bylo to jasné. Šlo jen o to, kolik jich dáme. "

TJ Heřmanova Huť
Vavřina Vladimír: "Nebyli jsme v optimální sestavě a soupeř byl jednoznačně lepší, taková hra kočky s myší."



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - P. Berka [-] , V. Šiml [-] , T. Kučera [-] , F. Krofta [-] - O. Šiml [-] , O. Krofta [-] (50. R. Kučera [-] ) , T. Randa [-] - D. Urban [-] , Z. Slach [-] , O. Jánský [-] (67. V. Sebránek [-] )

TJ Heřmanova Huť
J. Poslední [-] - B. Németh [-] , M. Urbanczyk [-] (28. V. Mencl [-] ) , T. Duník [-] , M. Adam [-] (46. M. Kaprál [-] ) , T. Vlach [-] , J. Cejthamr [-] , M. Poslední [-] , M. Lakó [-] , J. Lakó [-] , V. Lakó [-]

ŽK: 82. D. Urban - 61. V. Mencl , 72. M. Lakó , 82. V. Lakó .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - HAUZNER Jiří (N), PÁLEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.