3:2p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křelovice předvedly proti Nečtinám velký obrat!


Branky


0

 

Domácí se po nevydařené první půli vzepjali a nepříznivý vývoj utkání nakonec strhli ve svůj prospěch v penaltách. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hosté přijeli do Křelovic ve snaze udržet kontakt s vedoucím trojlístkem a to se jim dlouho dařilo naplňovat. Již v šesté minutě totiž zkušený forvard Václav Polívka vystihl malou domů hlavičkou domácího hráče a pod vyběhnutým Šestákem poslal kulatý nesmysl za čáru. Bohužel došlo i k následnému střetu, kdy se hostující útočník snažil domácího gólmana přeskočit, ovšem nešťastně jej zasáhl do hlavy a došlo tak až na střídání a převoz do nemocnice. Stejný hráč pak vedení svých barev ještě do poločasu navýšil. Po příhře Lejska se zbavil v vápně svého strážce a následně zamířil přesně k tyči. Tím i udal poločasový výsledek a na sto dvacet přítomných fanoušků bylo v očekávání, jestli jejich tým zvládne zápas otočit.

 

 

 

A domácí k tomuto cíli nakročili prakticky ihned po rozehrání, když převedli svižnou kombinační akci, na jejímž konci stál Luděk Kyprý. Domácí snížení nakoplo, naopak hosté se dostali do drobného útlumu. Křelovice toho využily v devětasedmdesáté minutě, když na dva dva srovnal Václav Tyr. První vzájemné měření sil na podzim pro sebe uzmuly Nečtiny v poměru 3:2 a dnes nakonec stejným výsledkem padly v penaltové loterii.

 

Ze hry již totiž branka nepadla, na řadu tak přišel rozstřel. V něm se dvakrát zaskvěl střídající brankář Martin Bartoš a jelikož jeho spoluhráči nezaváhali, uspěly dnes Křelovice proti čtvrtému celku tabulky za dva body.       

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Křelovice
Blažek Tomáš: "Jendou bylo lepší jedno mužstvo, pak druhé. Remíza je asi zasloužená."

TJ Nečtiny
Polívka Václav: "Spravedlivá remíza. První poločas byl náš, druhý Křelovic. Penalty jsou loterie, samozřejmě jsme zklamaní."



Sestavy


TJ Jiskra Křelovice
R. Šesták [-] (8. M. Bartoš [-] ) - J. Gengel [-] - V. Komárek [-] , J. Gruber [-] (31. M. Košan [-] ) , L. Kyprý [-] , V. Tyr [-] , M. Stránský [-] (80. P. Vacín [-] ) , P. Masák [-] , J. Zeman [-] , Z. Tabaček [-] (60. M. Blažek [-] ) , P. Rabada [-]

TJ Nečtiny
S. Arnet [-] - O. Plic [-] (46. O. Hejlík [-] ) , L. Brada [-] , V. Kotlaba [-] , V. Polívka [-] , V. Šedivec [-] , M. Alexi [-] , J. März [-] , L. Lejsek [-] , F. Socha [-] , M. Hlous [-]

ŽK: 60. M. Alexi , 82. L. Lejsek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - HÁJEK Karel (N), ZEMEN Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.