Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bělá uspěla pěti góly!


Branky


0

 

Domácí zvládli ve velkém stylu odrazit možný atak soupeře v tabulce a dokráčeli k pohodlnému vítězství.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Kožlany uspěly na svém hřišti na podzim 3:1, dnes ovšem Dolní Bělá přispěchala s velkou odvetou. Jako první ovšem zahrozili marodkou postižení hosté. Jindy povoláním gólman Kozler se opřel do míče z prostoru penaltového puntíku, trefil však pouze místo, kde stál Kraus. Neuspěl ani Hromada, který pláchl domácí obraně, ale místo zakončení volil přihrávku. A tak přišel trest. Vlastně dva. Během tří minut se prosadili Lukáš Kolář i Michal Bernášek a Dolní Bělá měla rázem dvoubrankový náskok. Ten si udržela do konce první půle a přítomní fanoušci tak mohli být o přestávce spokojeni.  

  

 

Ve druhém poločase navíc pro hosty přišla další pohroma, když se po hodině hry nechal po druhé žluté kartě vyloučit Ladislav Štrunc. Domácí trestali po chvilce. Turjanica z rohu posadil kulatý nesmysl na hlavu Michala Dobrého a ten se nemýlil. Prakticky ihned po rozehrání zakončil úspěšně David Koudela a ve vzduchu začala zavánět "pětka." Tu nakonec stvrdil stejný hráč, když využil centru Polcara přes celé vápno. Kožlany tak zůstávají předposlední, Dolní Bělá je jedenáctá.      

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
Matoušík Lukáš: "Nezačali jsme nejlépe, soupeř měl nějaké šance, ale neproměnil a rázem jsme vedli my. Po zbytek první půle to již byla spíše nakopávaná, ale ve druhém poločase jsme již hru ovládli."

TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří: "Naše slátaná sestava měla v úvodu šance, které jsme neproměnili, pak soupeř potrestal naše chyby a my již tahali za kratší konec a po vyloučení to bylo beznadějné."



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - J. Koudela [-] , J. Volf [-] , T. Polcar [-] , O. Sýba [-] - P. Kaprál [-] (63. M. Dobrý [-] ) , T. Bušek [-] , L. Pešička [-] , D. Koudela [-] - M. Bernášek [-] (59. L. Matoušík [-] ) , L. Kolář [-] (55. J. Turjanica [-] ) -

TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - J. Vlček [-] , J. Švamberg [-] , M. Beneš [-] - L. Štrunc [-] , L. Tupý [-] , M. Kulhánek [-] , D. Denk [-] , V. Lehner [-] , J. Hromada [-] - O. Kozler [-]

ŽK: 27. J. Koudela , 71. T. Polcar - 49. L. Štrunc , 63. J. Vlček . ČK: 61. L. Štrunc .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - PEŠIČKA Lukáš (N), POLCAR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.