Bezvěrov na závěr sezóny pokořil Dolní Bělou!


Branky


0

 

Domácí se vydali vstříc cennému vítězství již v prvním poločase, kdy vsítil hned tři branky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Na podzim vzájemný duel rozhodl Bezvěrov jedinou brankou a ani dnes svému soupeři nepovolil ani jednu vstřelenou branku. A sám se dostal do vedení již v sedmnácté minutě. To si Petr Královec ve vápně soupeře zpracoval přihrávku a placírkou poslal kulatý nesmysl do sítě podél gólmana. Za deset minut byli již domácí v trháku. To se trhl hostující obraně po straně Novák, našel přízemním centrem přesně proti noze Josefa Osvalda, jehož projektil skončil za zády Krause. Do přestávky přidal Bezvěrov ještě jeden zásah. Šulc se sám řítil na gólmana Dolní Bělé, ten jeho pokus vyrazil, ovšem míč si jako první našel Tomáš Petrů a dokonal poločasové skóre.

 

 

Více než padesát přítomných fanoušků bylo o přestávce v dobré náladě a ta se ještě zlepšila po chvilce ve druhém dějství. To si totiž Jiří Šulc ve vápna stáhl centr spoluhráče a doručil balíček na místo určení. Skóre 4:0 již vydrželo až do závěrečného hvizdu sudího Bohuna, pro oba týmy se rozdělily poslední body. Dolní Bělá se již dnes ze své jedenácté pozice pohnout nemohla, Bezvěrov zakončil ročník s dalšími dvě sedmatřicetibodovými celky na počátku druhé poloviny tabulky.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sázavan Bezvěrov
Sýkorová Eva: "Zápas byl již vlastně o ničem, Oběma celkům již o nic nešlo. My jsme vyhráli zaslouženě, proměňovali jsme šance."

TJ Sokol Dolní Bělá
Matoušík Lukáš: "Pro nás to byl smolný zápas - co šance domácích, to gól."



Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
P. Haubner [-] - V. Hlavatý [-] , M. Novák [-] , P. Královec [-] , J. Šulc [-] , T. Petrů [-] , J. Osvald [-] , J. Petrů [-] , M. Kanát [-] , P. Šulc [-] , M. Metlický [-]

TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - O. Sýba [-] , J. Koudela [-] , J. Volf [-] - P. Kaprál [-] , T. Bušek [-] , L. Pešička [-] - L. Kolář [-] , M. Bernášek [-] - J. Turjanica [-] , L. Pešička [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: BOHUN Josef - RADA Jaroslav (N), KOUDELA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.