L. Tvrdoň 26. (p.)
J. Hadvičák 40.
J. Vedral 85. (p.)
3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bynina neuspěla v Choryni


Branky


26. L. Tvrdoň (p.) , 40. J. Hadvičák , 85. J. Vedral (p.) - 22. L. Plešek
0

V prvním jarním kole čekal třetí Choryni nevyzpytatelný soupeř z Byniny. Choryně byla lepším celkem a nakonec dovedla zápas do vítězného konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neudrželi vedení

Hosté před jarními boji posílili o útočníka Marka Neubergera, který přišel z divizního Valašského Meziříčí, ten však kvůli menšímu zranění odehrál pouze poločas. Do zápasu vstoupili lépe chotyňští, kteří byli aktivnější a svého soupeře výrazně tlačili. Do  vedení se ale dostali hosté. Ve 22. minutě  přišel brejk, po kterém Holiš nacentroval přesně do míst, kde se nacházel Ladislav Plešek, jenž otevřel skóre – 0:1. O pět minut později bylo srovnáno. Pavel Tvrdoň upadl vybojoval penaltu, kterou proměnil jeho starší bratr Luboš – 1:1. Choryně měla větší převahu, kterou ještě před odchodem do šaten přetavila ve vedoucí branku. Po rohovém kopu vznikl před Šedého brankou zmatek, ve kterém se nejlépe zorientoval Jiří Hadvičák, který hlavou dokonal poločasový obrat – 2:1. 

Pavel Tvrdoň vybojoval dvě penalty

Bynina nastoupila do druhého poločasu v lepší formě, snažila se tlačit před Ječmeňovu svatyni, ale ani po hlavičce zkušeného kapitána Barteckého nevyrovnala. Choryně si nadále hrála svoji hru, přesto byla pod menším tlakem. Hosté svého soupeře semknuli, zapomněli však na zadní vrátka, čehož využil Pavel Tvrdoň, jenž se natlačil před Barteckého, který i přes protesty hostujícího mužstva zavinil pokutový kop. Ten si na starosti vzal Jakub Vedral a bylo to 3:1 pro domácí. Více branek do konce utkání nepadlo, a tak hlavní rozhodčí Holub odpískal konec za stavu 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Choryně
Miroslav Ječmeň - brankář: "Od začátku jsme je tlačili, ale po nečekaném brejku jsme inkasovali. O pět minut později vybojoval Pavel Tvrdoň penaltu a náš kapitán Luboš Tvrdoň srovnal skóre. Měli jsme převahu a po rohovém kopu se v chumlu před brankou nejlépe zorientoval Jirka Hadvičák, vedli jsme 2:1. Po poločase se nás snažili semknout, ale my jsme po rychlém brejku a dalším faulu na Pavla Tvrdoně proměnili Kubou Vedralem penaltu."

TJ Sokol Bynina
David Kelnar - manažer: "Brzo jsme vedli 1:0, ale Choryně vyrovnala po sporné penaltě. V druhém poločase jsme začali hrát, soupeře jsme přehrávali, měli jsme nějaké šance, Bartecký ale hlavou mířil nad. Po faulu na Barteckého se měla pískat penalta, ale nepískala. Poté jsme dostali pár minut před koncem gól z další sporné penalty a bylo rozhodnuto. "



Sestavy


TJ Sokol Choryně
M. Ječmeň [-] - J. Landa [-] , M. Staněk [-] , K. Landa [-] , J. Vedral [-] , T. Táborský [-] , J. Hadvičák [-] , P. Tvrdoň [-] , L. Tvrdoň [-] (50. A. Sovák [-] ) , M. Závada [-] (70. P. Kamas [-] ) , L. Hadvičák [-]

TJ Sokol Bynina
J. Šedý [-] - P. Bartecký [-] , M. Cahlík [-] , O. Navrátil [-] - T. Indrák [-] , L. Plešek [-] , P. Hruška [-] (46. T. Drozd [-] ) - J. Matula [-] , J. Drozd [-] , M. Holiš [-] , M. Neuberger [-] (46. J. Kutěj [-] )

Hráči zápasu: P. Tvrdoň .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HOLUB Petr - KOVÁŘOVÁ Jarmila, ŠVEC Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.