Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 10:15

17.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku dovedl do vítězného konce Semetín


Branky


0

Semetín hostil na svém hřišti další celek bojující o záchranu, Huslenky. Hosté se snažili o sto šest, ale na silný Semetín to nestačilo. Domácí zvítězili 5:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bláznivý poločas nabídl pět gólů

Semetín potřeboval proti Huslenkám bezpodmínečně vyhrát, obzvláště po drtivé prohře z minulého kola v Halenkově, na který nestačil vysoko 0:4. Do zápasu ale vstoupili lépe hosté, hned v první akci se dobře zorientoval útočník Tomáš Zádilský, jenž obstřelil domácího gólmana Sedláka – 0:1. Hosté se z vedení radovali pouze osm minut, rohový kop skončil na tyči a z dorážky se z bezprostřední blízkosti nemýlil Vítězslav Sacher – 1:1. Semetín se poprvé dostal do vedení o dalších sedm minut později, po chybě v hostující rozehrávce utekl hostující kanonýr Jakub Šrom, který tvrdou ranou pod břevno nedal Hučíkovi šanci – 2:1. Za necelou čtvrthodinu byl náskok domácích dvoubrankový, po sérii nebezpečných rohů a přetaženém centru zůstal na zadní tyči nikým nehlídaný Ondřej Mišun, pro nějž už nebyl problém dopravit míč do odkryté branky – 3:1. Hosté hráli bojovně a těsně před odchodem do šaten vstřelili korigující branku, na konci povedené kombinační akce byl Tomáš Zádilský, jenž si obhodil gólmana a střelou do prázdné dal Huslenkám alespoň malou naději – 3:2

Ani hattrick Zádilského hostům nepomohl k bodovému zisku

Čtyři minuty po nástupu ze šaten přidal Semetín čtvrtou trefu za Hučíkova záda, hostující gólman vyrazil Šromovu střelu pouze ke kopačkám Jakuba Měrky, který se nemýlil – 4:2. Neuběhlo ani pět minut a domácí odskočili na rozdíl tří gólů, když Jakub Šrom druhou brankou v utkání využil mírného zaváhání brankáře Hučíka – 5:2. Hosté dostali v 56. minutě možnost k zdramatizování utkání, po faulu na Baletku proměnil pokutový kop Tomáš Zádilský, jenž tak završil hattrick – 5:3. Hosté cítili šanci a málem se dočkali dalšího snížení, Helisova rána z dálky ale skončila na břevnu. Na druhé straně mohl dovršit hattrick také gólostroj Šrom, ale brankář Hučík byl proti. Zbytek zápasu už se dohrál bez výrazných šancí, a tak si domácí připsali důležité tři body v boji o postup za výhru 5:3.

 

Navštivte webové stránky Sokolu Huslenky kliknutím zde



Ohlasy k zápasu


FC Semetín
Zdeněk Knebl - vedoucí mužstva: "Byl to jednoznačný zápas. Sice jsme prohrávali, ale brzo jsme vývoj otočili. V druhém poločase vzaly naše dva slepené góly hostům vítr z plachet. Huslenky sice snížily po penaltě, ale výsledek jsme si poté v poklidu pohlídali, přestože jsme nehráli příliš v optimální pohodě. Například Šrom sice dal dvě branky, ale klidně mohl přidat několik dalších, neměl svůj střelecký den. Nakonec jsme zápas zvládli."

TJ Sokol Huslenky
Marek Hučík - brankář: "Myslím, že jsme byli soupeři vyrovnaným mužstvem. Výborně se dnes doplňovalo naše duo útočníků Zádilský se Slováčkem, kteří soupeři dokázali zatápět. Škoda obdržených branek. Nezvládli jsme standardní situace a naše chyby v obraně dokázal soupeř trestat. Bohužel jsem dnes svůj tým moc nepodržel. Mohl z toho být alespoň bod."



Sestavy


FC Semetín
O. Sedlák [-] - R. Plandor [-] (63. V. Fabík [-] ) , V. Sacher [-] (46. M. Smýkal [-] ) , J. Měrka [-] , M. Varga [-] , O. Mišun [-] , D. Růžička [-] (57. M. Mikušek [-] ) , R. Fröhlich [-] , E. Nečas [-] (70. J. Šuška [-] ) , J. Šrom [-] , M. Olšák [-]

TJ Sokol Huslenky
M. Hučík [-] - J. Slováček [-] (78. M. Brhlík [-] ) , O. Baletka [-] , M. Rýc [-] (46. J. Zádilský [-] ) , D. Pisklák [-] , D. Brhlík [-] , T. Helis [-] (81. R. Koňařík [-] ) , V. Hrbáček [-] , T. Zádilský [-] , M. Dobeš [-] , R. Januš [-] (48. P. Obr [-] )

ŽK: 23. M. Olšák - 33. D. Pisklák , 80. O. Baletka .
Hráči zápasu: T. Zádilský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TYMRÁK Michal - JANČÁLEK Milan (N), TYDLAČKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.