Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

22.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bynina si s chutí zastřílela ve Valašské Bystřici


0

Valašská Bystřice přivítala na svém hřišti Byninu. Hosté konečně předvedli dobrý výkon i ve venkovním zápase a domácí porazili vysoko 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství padlo pět branek

Bynina byla od začátku jasně lepším celkem a projevilo se to také na skóre. Hned v páté minutě vystřelil z rohu velkého vápna Marek Neuberger, který prostřelil Maleňáka v domácí kase – 0:1. O sedm minut později byl náskok hostí dvougólový, střelu Neubergera vyrazil Maleňák pouze před sebe na Martina Holiše a ten pohotově míč uklidil do prázdné branky – 0:2. Čtyři minuty na to vedla Bynina již 3:0, na centr Holiše si naskočil Jaroslav Matula a bylo po zápase. Hosté, uklidněni třemi rychlými trefami, se příliš dopředu nehrnuli a hráli to, co potřebovali. V 37. minutě ale přece jen přišla domácí reakce, když se střelou z přímého kopu prosadil kapitán Lukáš Karafiát – 1:3. Hosté však na inkasovanou branku dokázali perfektně zareagovat, minutu před odchodem do šaten se krásně z přímého kopu trefil Marek Neuberger, pro něhož to byla druhá trefa v zápase – 1:4.

Holiš zaznamenal hattrick

Druhý poločas se už dohrával pouze z povinnosti. Bynina kontrolovala výsledek a domácí, smíření s prohrou, se dopředu taky příliš nehrnuli. I přesto padly v druhém dějství další tři branky. V probíhající 57. minutě se před brankou opět výborně zorientoval Martin Holiš, jenž znovu skóroval z dorážky – 1:5. O deset minut později domácí snížili, z levé strany přišel centr pod sebe na Radima Macháčka, který nepohrdl prázdnou brankou a bylo to 2:5. Hostům ale pět branek nestačilo, deset minut před koncem se ve skrumáži míče ujal Martin Holiš, který zkompletoval hattrick. Pro hostujícího útočníka to byla jubilejní desátá trefa v ročníku. Bynina venkovní zápas zvládla na jedničku a v pohodovém utkání zvítězila vysoko 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Bystřice
Josef Maleňák - brankář: "Po čtvrt hodině bylo jasno, kdo zápas vyhraje. Udělali jsme chyby v obraně, naše rozehrávky vždy skončily u hostů, kterým do brány spadlo všechno, do čeho kopli. Za stavu 3:0 hráli to, co potřebovali. Zatáhli se a spolehlivě bránili. My jsme se snažili něco vytvořit, ale bylo to z naší strany hodně slabé."

TJ Sokol Bynina
David Kelnar - manažer: "Prakticky od první minuty jsme si šli pro vítězství. Hned z kraje jsme dali tři rychlé branky a bylo rozhodnuto. Zápas jsme potom kontrolovali."



Sestavy


TJ Sokol Valašská Bystřice
J. Maleňák [-] - O. Vašek [-] - L. Karafiát [-] , R. Macháček [-] , J. Majer [-] - M. Martinát [-] , D. Bolf [-] - R. Vlček [-] (75. L. Fusek [-] ) , T. Mroček [-] (70. T. Petrůsek [-] ) , O. Vaněk [-] , J. Vrábel [-]

TJ Sokol Bynina
J. Šedý [-] - R. Brňovják [-] , O. Navrátil [-] , M. Cahlík [-] (65. S. Man [-] ) , J. Drozd [-] (30. Š. Kuchařík [-] ) , P. Bartecký [-] - J. Kutěj [-] (87. Z. Tichánek [-] ) , L. Plešek [-] - M. Holiš [-] , J. Matula [-] , M. Neuberger [-]

Hráči zápasu: M. Holiš , M. Neuberger .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HOLÁŇ Drahomír - GARGULÁK Tomáš, TRČKA Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.