3:1
(2:1)
44. M. Brhlík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

23.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poličná si poradila s Huslenkami


Branky


3. A. Žniva , 36. P. Bártek , 81. J. Orság - 44. M. Brhlík (p.)
0

Poličné se podařilo výborně zareagovat na prohru se silným Halenkovem, doma porazila Huslenky 3:1.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny obstaral z penalty Brhlík

Poličná přivítala na svém hřišti Huslenky. Hned ve třetí minutě šli domácí do vedení, Aleš Žniva dostal míč za obranu, zpracoval si jej a střelou ze vzduchu prostřelil hostujícího gólmana – 1:0. Domácí v úvodních dvaceti minutách dominovali, měli tlak, ale v šancích a závarech nedokázali vstřelit pojišťující gól. Huslenky začaly více útočit, ale nedokázaly si vytvořit šance k vyrovnání. Druhý gól padl až v 36. minutě, pěknou kolmici překonal Hučíka kapitán Petr Bártek – 2:0. Huslenky ale dostaly velkou příležitost ke snížení, Baletka proběhl vápnem, střetl se s domácím brankářem Včelným a rozhodčí Švec odpískal poměrně přísnou penaltu. Míč si na bílý puntík postavil Michal Brhlík, který střelou doprostřed nedal Včelnému šanci – 2:1. 

Definitivní tečku udělal Orság

Gól do šatny dostal hosty na koně. Domácí přestali hrát a spoléhali se pouze na brejkové situace. Hosté si vypracovali územní tlak, ze kterého ale nedokázali vytěžit šance na vyrovnání. Poličná se spoléhala na poctivé bránění a rychlé kontry, ze kterých vznikly náznaky šancí, ale Hučík nemusel zasahovat. Rozhodující moment přišel v 81.minutě, přímý kop propadl až na zadní tyč, kde se nacházel nikým nehlídaný Jakub Orság, který tak definitivně zhatil šance hostujícího celku na bodový zisk. Body tak zůstaly v Poličné za výhru 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Poličná
Marek Vala - trenér: "Huslenky to od začátku hrály odzadu, ale po gólu na 1:0 pochopily, že musí začít útočit, hra se tak vyrovnala. Hosté ale neměli šance. My jsme nějaké příležitosti měli, bohužel se nám nedařilo je proměnit. V poslední době na nás padla výkonnostní deka, ani nevím proč. Po rychlé kolmici se nám podařilo dát na 2:0, ale rozhodčí pak odpískal spornou penaltu, kterou hostující hráč proměnil. Gól na nás zanechal stopy, měli jsme jen nějaký brejky, které jsme mohli vyřešit lépe, byli jsme špatní v přechodové fázi. Nakonec jsme dali gól z trestňáku a zápas se pak už jen dohrával."

TJ Sokol Huslenky
Marek Hučík - brankář: "Co si vzpomínám, v Poličné se nám vždy dařilo, tak jsem trochu doufal, že překvapíme. Bohužel úvod do utkání opět nevyšel a my prohráváme 2:0. Musíme tomu všichni v obraně dávat o dost víc, hrát soustředěněji a s větší chutí. Přišlo mi, že jsme konečně zkoušeli hrát trochu kombinačněji. Přestože to nebyla žádná sláva, myslím, že tudy vede cesta. Dost nám taky pomohla penalta, o které jsem si v první chvíli myslel, že být nemusela. Z druhé strany hřiště se to ale těžko posuzuje. Domácí pak trochu znervóznili, tolik jim to nelepilo. Bohužel jsme toho nijak nevyužili. Domácí brankář byl velmi pozorný. V závěru se mi nepovedla standardka. Čekal sem střelu nebo centr na přední tyč. Bohužel to letělo na zadní, kde stál domácí hráč a pohodlně doklepl do brány."



Sestavy


TJ Poličná
Š. Šedý [-] - D. Žarlok [-] (52. R. Bártek [-] ) , J. Bártek [-] , J. Orság [-] , M. Capil [-] - T. Marek [-] , R. Capil [-] , A. Babala [-] - P. Libosvár [-] (82. R. Včelný [-] ) , A. Žniva [-] (77. Z. Žilinský [-] ) , P. Bártek [-]

TJ Sokol Huslenky
M. Hučík [-] - M. Brhlík [-] (58. J. Slováček [-] ) , T. Helis [-] , R. Koňařík [-] , O. Baletka [-] , L. Labaj [-] , M. Rýc [-] , R. Januš [-] , V. Hrbáček [-] , J. Gargulák [-] , D. Pisklák [-] (84. P. Obr [-] )

ŽK: 44. Š. Šedý , 65. J. Bártek - 49. R. Januš , 64. J. Slováček , 67. R. Koňařík .
Hráči zápasu: P. Bártek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠVEC Patrik - BRHEL František (N), TYDLAČKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.