Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

23.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bynina podcenila oslabený Halenkov a ztratila domácí neporazitelnost


Branky


39. D. Kovář (vl.) , 87. P. Bartecký (p.) - 27. J. Tydlačka , 29. V. Krejčí , 51. J. Pastorek , 56. P. Hořelica , 66. V. Krejčí
0

Bynina přivítala na svém hřišti Halenkov. Hosté přijeli pouze v jedenácti hráčích, přesto domácí tým zaskočili a zvítězili vysoko 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabený Halenkov udeřil po necelé půl hodině hry

Bynina trápí na svém malém hřišti nejednoho soupeře, tentokrát přivítala na svém hřišti třetí Halenkov. Hosté přijeli pouze v jedenácti hráčích, bez pěti stavebních kamenů základní sestavy a s posilami z rezervního týmu, a tak byl favorizován spíše domácí celek. Jenže Bynina svého soupeře podcenila. Hosté hráli houževnatý fotbal a po necelé půl hodině hry byli odměněni úvodní brankou zápasu. Obránce Jakub Tydlačka se odhodlal k individuálnímu sólu, dostal se až do vápna a následně prostřelil domácího gólmana Šedého – 0:1. Domácí se nestačili vzpamatovat a o další dvě minuty později inkasovali podruhé, Krňa tak tak stihl míč na hrací ploše, předložil jej Vítu Krejčímu, jenž téměř odkrytou brankou nepohrdl – 0:2. Bynina však zareagovala nejlépe, jak mohla, i když s výrazným pomocí hostujícího Kováře, jenž střelu jednoho z domácích borců nešťastně srazil do vlastní sítě – 1:2. Po nečekaném průběhu první půle šli do šaten spokojenější hosté. 

Posila z rezervy Krejčí skórovala dvakrát

Bynina chtěla v druhé půli napravit špatné počínání z úvodní pětačtyřiceti minutovky, jenže to se vůbec nepovedlo. Hosté vůbec nepůsobili unaveným dojmem a svého soupeře opět zaskočili. Šest minut po začátku druhého dějství udeřil Jiří Pastorek, jenž nejprve nastřelil tyč, z následné dorážky se však nemýlil – 1:3. O dalších pět minut bylo definitivně rozhodnuto, Patrik Hořelica se postavil k exekuci přímého kopu a krásnou ranou do šibenice zvýšil na rozdíl tří branek – 1:4. Bynina byla obrovsky zaskočena, nevěděla, co hrát, a nakonec o deset minut později inkasovala popáté, po špatně zahraném offside systému šel Vít Krejčí sám na brankáře Šedého, kterému nedal žádnou šanci zasáhnout – 1:5. Domácí přece jen alespoň snížili, po ruce Holce proměnil pokutový kop kapitán Pavel Bartecký – 2:5. Halenkov s výrazně oslabenou sestavou a bez náhradníků překvapil a zvítězil vysoko 5:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Halenkov
Karel Toman - brankář: "Hráli jsme v silně kombinované sestavě, chybělo pět hráčů ze základní sestavy, a o to je výhra z Byniny, která doma myslím ještě neprohrála, cennější."



Sestavy


TJ Sokol Bynina
J. Šedý [-] - R. Brňovják [-] , O. Navrátil [-] , P. Bartecký [-] , J. Drozd [-] - L. Plešek [-] , J. Kutěj [-] - M. Neuberger [-] (71. P. Pobořil [-] ) , M. Holiš [-] , T. Drozd [-] (74. S. Man [-] ) , J. Matula [-] (46. Š. Kuchařík [-] )

TJ Tatran Halenkov
P. Šulák [-] - T. Mikulenka [-] , D. Kovář [-] , T. Holec [-] , J. Tydlačka [-] - T. Maliňák [-] , P. Hořelica [-] , V. Trličík [-] , M. Krňa [-] - V. Krejčí [-] , J. Pastorek [-]

ŽK: 43. P. Bartecký , 60. O. Navrátil - 34. T. Holec , 63. J. Tydlačka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOVÁŘOVÁ Jarmila - BILL Zdeněk (N), KOLÁČEK Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.