Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

23.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrozenkov důležitý boj nezvládl a z Bystřice si neodvezl ani bod


Branky


0

Nový Hrozenkov potřebuje sbírat body, aby se zachránil v Okresním přeboru. Na půde Valašské Bystřice se to ale nepovedlo. Hosté nepodali optimální výkon a s lepšími domácími prohráli 1:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrábel zařídil vyrovnání gólem do šatny

Valašská Bystřice si hraje klidný střed tabulky, a tak se nemusí bát o záchranářský boj, což se nedá říct o Novém Hrozenkovu. Hosté potřebují bodovat nejlépe v každém utkání, aby si zajistili záchranu, ale s takovým výkonem, jaký předvedli v Bystřici, to zřejmě nepůjde. První polovina zápasu byla poměrně vyrovnaná, oba celky si vypracovaly náznaky šancí, po kterých ale brankáři nemuseli zasahovat. Hosté hrozili zejména z rohových kopů a dlouhých vhazování. Z jedné podobné situace také vznikla první branka utkání, po rohovém kopu přišel dlouhý aut, který chtěl brankář Maleňák vyrazit, ale hostující hráči do něj vlétli a odražený míč dorazil do prázdné branky Ondřej Šulák – 0:1. Ale domácí bleskově zareagovali, gól do šatny vstřelil Jakub Vrábel – 1:1.Domácím se vydařil konec první a začátek druhé půle. Pět minut od příchodu na trávník se po centru z pravé strany i s výraznou pomocí hostujícího obránce prosadil Radim Macháček – 2:1. Bystřice se uklidnila a hrála to, co potřebovala. Hosté se až na dlouhé auty a rohy téměř k ničemu nedostali. V 71.minutě domácí vstřelili branku, která definitivně uťala šance hostů na bodový zisk. Na levé straně unikl Bolf, jehož střelu Novosad vyrazil za sebe a pohotový Jakub Vrábel hlavou míč dorazil do sítě – 3:1. Pro Vrábela to byla jubilejní desátá branka v sezoně. Valašská Bystřice si v pohodě náskok pohlídala a zachraňující se Hrozenkov zdolala 3:1.

 

 

Všechny hostující naděje zhatil opět Vrábel



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Bystřice
Josef Maleňák - brankář: "První půlka byla herně vyrovnaná, na obou stranách byly náznaky šancí, hosté měli zejména nebezpečné rohy a auty. Hned z kraje druhé půle jsme dali gól, uklidnili jsme se, hráli jsme to, co jsme potřebovali a byli jsme lehce lepší. Ale fotbalově to bylo z obou stran nic moc."




Sestavy


TJ Sokol Valašská Bystřice
J. Maleňák [-] - O. Vašek [-] , J. Vrábel [-] (68. L. Fusek [-] ) , M. Bolf [-] (46. V. Karafiát [-] ) - J. Majer [-] , R. Macháček [-] , L. Karafiát [-] - D. Bolf [-] (46. F. Křiva [-] ) , J. Vrábel [-] - T. Mroček [-] , P. Pohořelský [-]

TJ Sokol Nový Hrozenkov
J. Novosad [-] - D. Kučera [-] , R. Ohryzek [-] , O. Šulák [-] , M. Orság [-] , M. Měkyna [-] , T. Štuler [-] , M. Kulčák [-] , M. Orság [-] , R. Kalina [-] , P. Orság [-]

ŽK: 53. V. Karafiát - 44. M. Orság , 71. M. Měkyna , 85. M. Kulčák . ČK: 74. V. Karafiát - 72. M. Měkyna .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - BOLF Radek (N), ŠARMAN František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.