Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 15:00

25.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivé utkání v Bynině rozhodl až penaltový rozstřel


0

V zápasech Byniny padá mnoho branek a jinak tomu nebylo ani se Stříteží. Utkání v základní hrací době nabídlo osm branek, penaltový rozstřel nakonec zvládli lépe domácí, kteří si tak připsali cenný bod navíc.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bynina neproměňovala tutové šance

Od úvodního hvizdu se hrál atraktivní fotbal plný šancí na obou stranách. Dalo by se říci, že obě mužstva do zápasu nastoupila bez obran a s ofenzivními choutkami. Úvodní branku zápasu obstarala Bynina, trefil se Jaromír Kutěj – 1:0. Domácí mohli jít do dvoubrankového vedení, ale zkušený Marek Neuberger nedokázal hostujícího brankáře Cupera překonat hned v několika případech. Hosté tak potrestali nevyužitých šancí domácích a srovnali krok, o vyrovnání se postaral jednačtyřicetiletý Radovan Kachtík – 1:1. Bynina však vedení vrátila na svou stranu minutu před odchodem do šaten díky kapitánovi Pavlu Barteckému – 2:1.

Mladík Kuchařík se blýskl dvěma povedenými góly

Střítež však do druhého dějství nastoupila přímo skvostně a po dvou minutách na hřišti srovnala, Šedého v domácí kase překonal Bohuslav Freisler – 2:2. Jenže zápas bez obran pokračoval, o dvě minuty na to Bynina opět vedla, když se krásnou střelou ze šestnáctky uvedl Šimon Kuchařík – 3:2. Střítež se ale nevzdala a potřetí v utkání vyrovnala, tentokrát z kopačky forvarda Martina Vavruši -  3:3. Proti vyrovnanému stavu byl domácí mladík Šimon Kuchařík, jenž vyslal na bránu povedenou podélnou střelu, na kterou byl Cuper krátký, pro Kuchaříka to byla druhá branka v utkání, celkově šestá v tomto ročníku. Jenže hosté se jen tak nevzdávají a necelou čtvrt hodinu před koncem znovu srovnali nepříznivé skóre, autorem branky byl Matouš Melichařík – 4:4.

Penaltový bod zůstal doma

V pokutových kopech byli úspěšnější domácí, kteří si tak připsali zasloužený druhý bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bynina
David Kelnar - manažer: "Dalo by se říci, že se hrálo bez obran. Hrál se atraktivní fotbal pro diváky, dávali jsme pěkné góly, na které jsme se hodně nadřeli. Po našich hrubých chybách v obraně jsme inkasovali několik branek, což nás stálo vítězství. Také rozhodlo, že jsme nedali v prvním poločase několik tutových šancí, Neuberger šel dvakrát sám na branku, Bartecký nedal. Musím pochválit Šimona Kuchaříka, který vstřelil dva nádherné góly, škoda, že nebyly vítězné."




Sestavy


TJ Sokol Bynina
J. Šedý [-] - Z. Bill [-] , J. Drozd [-] , P. Bartecký [-] - S. Man [-] , Š. Kuchařík [-] (77. P. Hruška [-] ) , J. Kutěj [-] , T. Drozd [-] (68. S. Kubín [-] ) , O. Navrátil [-] - M. Holiš [-] , M. Neuberger [-]

TJ Sokol Střítež
D. Cuper [-] - J. Frydrych [-] , L. Gerla [-] , P. Šichtář [-] (76. M. Melichařík [-] ) - J. Michalák [-] , Z. Hoffman [-] , J. Baláž [-] , M. Melichařík [-] - M. Vavruša [-] , R. Kachtík [-] - B. Freisler [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: HOLÁŇ Drahomír - ŠTĚRBA Ondřej (N), ŠPUREK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.