0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 16:30

25.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choryně si na Horní Bečvě zajistila celkové druhé místo v Okresním přeboru


Branky


0

Choryně zavítala na hřiště Horní Bečvy, kde se jí příliš nedaří. Hosté však předvedli výborný výkon a díky výhře 3:0 si zajistili druhé místo v tabulce. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tvrdoň poslal hosty do vedení

Choryně nastoupila jako v uplynulých kolech do utkání aktivně, rychlí ofenzivní hráči napadali domácí obránce a nutili je k chybám v rozehrávce. Domácí obrana si pečlivě hlídala nakopávané míče hostů, ale v ojedinělém případě neuhlídala na zadní tyči Pavla Tvrdoně, který poprvé překonal Jurču – 0:1. Bečvané mohli vyrovnat, ale Vaníček v samostatném úniku Ječmeně nepřekonal. O chvíli později se ve velké příležitosti zjevil Hejný, ale hosty od inkasované branky zachránila horní branková konstrukce. 

Bečva nedokázala využít početní převahu

Domácí si v šatně řekli své a do druhé půle chtěli napravit ne příliš optimální výkon. Avšak měli špatný pohyb a rychlonohým hostům nestíhali. Choryně i v druhém dějství navázala na svou obvyklou hru založenou na rychlosti a důrazu. V 62. minutě měli domácí obrovskou příležitost k vyrovnání, po chybě v obraně brankář Ječmeň nedovoleně zastavil unikajícího útočníka a uviděl červenou kartu. Do branky se postavil nejstarší z klanu Landů Josef a nařízený pokutový kop zlikvidoval! Neproměněná šance se Bečvě vymstila, v 65.minutě se totiž po dlouhém centru a teči domácího kapitána Romana objevil ve vyložené šanci Pavel Tvrdoň, jenž druhou brankou v utkání zvýšil už na 2:0 pro Choryni. Domácí si v početní výhodě nic nevypracovali a deset minut před koncem sami inkasovali, Tomáš Táborský vystřelil a obránce Roman míč nešťastně ztečoval do vlastní sítě – 0:3. Horní Bečva nepředvedla dobrý výkon a s Choryní doma prohrála 0:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Bečva
Pavel Roman - kapitán: "Asi nejhorší domácí výkon, co jsme tuto sezonu předvedli. Měli jsme dost šancí, které jsme ale neproměnili. Choryně hrála jednoduše, rychle, důrazně. Do druhého poločasu jsme si řekli, že to zlepšíme, ale pořád jsme měli špatný pohyb. Byli jsme více na balonu, ale jen po šestnáctku. Po faulu brankáře jsme nedali penaltu, neměli jsme prostě kvalitu."

TJ Sokol Choryně
Luboš Tvrdoň - kapitán: "Na Bečvě se nám hraje špatně, chtěli víc hrát, ale my využíváme kvalitní obrany a formy Jirky Landy a Jirky Hadvičáka, který odvádí ve středu černou práci a z toho těžíme body. Zápas byl vyrovnaný, jen my jsme měli kvalitnější zakončení. Rozhodující moment byl gól na 2:0 pro nás, kdy jsme se uklidnili po neproměněné penaltě Bečvy."



Sestavy


TJ Sokol Horní Bečva
- D. Jurča [-] , Z. Pavlica [-] (56. P. Dobeš [-] ) , M. Ondruch [-] , T. Vaníček [-] , J. Vašut [-] (85. K. Jalůvka [-] ) , P. Hejný [-] , J. Grenar [-] , S. Ondruch [-] , L. Roučka [-] , O. Bártek [-] , P. Roman [-]

TJ Sokol Choryně
M. Ječmeň [-] - J. Hadvičák [-] , A. Kovář [-] , A. Sovák [-] , L. Hadvičák [-] , L. Tvrdoň [-] , M. Staněk [-] , J. Landa [-] , T. Táborský [-] , J. Landa [-] , P. Tvrdoň [-]

ŽK: 50. J. Vašut , 70. P. Hejný , 85. T. Vaníček - 40. M. Staněk , 48. J. Hadvičák , 50. J. Landa . ČK: 62. M. Ječmeň .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLUB Petr - TŘEŠTÍK Tomáš (N), PODMOL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.