3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 16:30

25.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané derby došlo až do penalt


Branky


0

Derby mezi Halenkovem a Hrozenkovem v základní hrací době vítěze nemělo. Pokutové kopy lépe zvládli hráči Tatranu, kteří si připsali bod navíc.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli hosté

Od úvodního hvizdu mělo derby mezi Halenkovem a Novým Hrozenkovem jako vždy velký náboj. Domácí nemohli do ofenzivní fáze počítat s Janem Šulákem, který si ze zápasu s Valašskou Bystřicí odnesl poraněné lýtko. V útoku jej nahradil dravý Koňařík, který se však hned v 15. minutě zranil a byl nahrazen Kubošem. Halenkov od úvodu pokračoval ve výkonu, kterým se prezentoval ve Valašské Bystřici, domácí neměli optimální pohyb a zápal do hry. Přesto se Tatran dostal do slibných příležitostí, které však vychytal hostující gólman Novosad. Po půl hodině hry šli překvapivě do vedení hosté, po průniku Tomáš Štuler obehrál Machálka a následně obstřelil brankáře Šuláka – 0:1. Hosté po úvodní brance zalezli do obranného bloku a spoléhali se na rychlé brejky. 

V základní hrací době skončilo utkání nerozhodně

Halenkov nastoupil do druhého dějství lépe a brzy vyrovnal. Úlehla obehrál u lajny dva hráče, přesně nacentroval na Patrika Hořelicu a ten přesnou střelou do šibenice poprvé překonal Novosada – 1:1. Vyrovnávací branka domácí nabudila k ještě lepšímu výkonu, ze kterého rezultovala vedoucí branka. Dlouhý aut Mikulenky byl prodloužen až na nikým nehlídaného Vladimíra Úlehlu a ten už měl snadnou práci – 2:1. Hosté o chvíli později zahrozili po dlouhém nákopu Novosada, k míči se po zaváhání obránců dostal Štuler, ale v situaci jeden na jednoho si vylámal zuby na Šulákovi. O několik momentů později se však hostům podařilo vyrovnat, Šulákovi vypadl přímý kop z rukavic a z následné dorážky se nemýlil Pavel Orság – 2:2.

Bod k dobru zůstal doma

Penaltový rozstřel dopadl lépe pro Halenkov, který si připsal cenný bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Halenkov
Karel Toman - brankář: "Dnešní derby mělo náboj jako vždy s tímto soupeřem. Ze začátku utkání jsme pokračovali ve výkonu s Bystřicí se slabým pohybem a zápalem do hry. Hosté se dostali do vedení a to jim vyhovovalo, jejich taktika byla bránit v devíti lidech a vyrážet na rychlé brejky. Ve druhém poločase jsme se zvedli a po zásluze vyrovnali. Utkání dospělo k penaltám, ty se nám povedly a bonusový bod máme doma."




Sestavy


TJ Tatran Halenkov
P. Šulák [-] - M. Krňa [-] , J. Tydlačka [-] , O. Machálek [-] , T. Mikulenka [-] - V. Trličík [-] , R. Haničák [-] , P. Hořelica [-] , T. Maliňák [-] (46. T. Holec [-] ) - V. Úlehla [-] (86. S. Zavičák [-] ) , J. Koňařík [-] (15. J. Kuboš [-] ) -

TJ Sokol Nový Hrozenkov
J. Novosad [-] - P. Orság [-] (88. R. Šiška [-] ) , O. Šulák [-] (48. J. Mazáč [-] ) , M. Vráblík [-] , M. Orság [-] , M. Měkyna [-] (90. D. Kučera [-] ) , T. Štuler [-] , M. Kulčák [-] , M. Orság [-] , R. Kalina [-] , P. Orság [-]

ŽK: 4. R. Haničák , 52. J. Kuboš , 55. M. Krňa - 54. M. Kulčák , 62. P. Orság , 90. R. Šiška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: GARGULÁK Tomáš - KOLÁČEK Antonín (N), ŠARMAN František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.