2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:15

26.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poličná obrala o body slavící Semetín


Branky


14. J. Šrom , 29. J. Šrom - 25. J. Orság , 67. R. Capil , 69. M. Šedý
0

Semetínští už zřejmě přemýšleli na pozápasové oslavy postupu do 1.B třídy a na Poličnou v těsném boji nestačili, hosté otočili nepříznivý vývoj a zvítězili 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šrom zaznamenal 48. a 49. branku v sezoně

Semetín nastoupil do utkání už se zajištěným postupem do 1.B třídy, jedná se o jeho třetí postup během tří let. Poličná nastoupila do utkání se stejnou sestavou jako v minulém kole, vstoupila do zápasu aktivně, ale byli to domácí, kteří se dostali do vedení. Hostům se nepodařila ofsajdová past, kterou po přesném pasu za obranu využil Jakub Šrom, jenž si zkušeně pohrál s brankářem a střelou do prázdné kasy otevřel skóre – 1:0. Poličné se podařilo o jedenáct minut později srovnat, po rohu doklepl míč do branky Jakub Orság – 1:1. Semetín však o další čtyři minuty později vrátil vedení na svou stranu opět z kopačky Jakuba Šroma, pro nějž to byla 49. branka v sezoně – 2:1. Ve vyrovnaném poločase už další šance k vidění nebyly, a tak se šlo do šaten za stavu 2:1. 

Otočení skóre zařídil Šedý

Poličná v druhém dějství zlepšila souhru a v 67. minutě vyrovnala, Libosvár ještě svou šanci nevyužil, ale z následného rohu překonal Sedláka Radek Capil – 2:2. A o dvě minuty později se hosté poprvé v utkání dostali do vedení, Matěj Šedý obdržel přihrávku do kraje hřiště, udělal si prostor a obhodil domácího gólmana – 2:3. I nadále se hrál vyrovnaný zápas, ve kterém ale další branka nepadla. Poličná už si tak vedení pohlídala a slavící Semetín porazila těsně 3:2.



Ohlasy k zápasu


FC Semetín
Zdeněk Knebl - vedoucí mužstva: "Nastoupili jsme ke svému poslednímu zápasu na domácím hřišti jako už jistý vítěz okresu. V zápase jsme v první půli prohrávali, ale ještě do konce poločasu jsme skóre obrátili. Tento zápas nám nevyšel podle představ, chtěli jsme zvítězit, ale od druhé půle jsme v rámci oslav polevili a následovaly dvě rychlé branky hostů, kteří tak skóre otočili ve svůj prospěch, my jsme přes několik šancí vyrovnat nedokázali. Porážka nás sice mrzí, ale vůbec nic pro nás neřešila. Po krátké přestávce tak nastoupíme v 1.B třídě, v čele se super kanonýrem, který za poslední dvě sezony dal 100 branek!"

TJ Poličná
Marek Vala - trenér: "Věděli jsme, že to je poslední zápas Semetína, ten tým známe a připravili jsme se na něj dobře. Nechali jsme stejnou sestavu a rozestavení, jako v minulém utkání. Semetín byl zpočátku aktivnější, po gólu na 1:0 se hra vyrovnala. Hrál se kombinační vyrovnaný fotbal, domácí dokázali díky Šromovi ještě jednou odskočit, ale další šance neměli. V druhé půli jsme zlepšili souhru a podařilo se nám dvěma góly otočit skóre. Určitě jsme si body zasloužili, byli jsme Semetínu vyrovnaným soupeřem."



Sestavy


FC Semetín
O. Sedlák [-] - J. Šrom [-] , E. Nečas [-] (63. J. Šuška [-] ) , O. Pavlinec [-] , R. Fröhlich [-] (43. M. Mikušek [-] ) , M. Varga [-] (12. M. Kamas [-] ) , J. Měrka [-] , O. Mišun [-] (46. S. Volek [-] ) , K. Olšák [-] , M. Olšák [-] , P. Sovák [-]

TJ Poličná
R. Včelný [-] - J. Bártek [-] , J. Orság [-] , M. Capil [-] , D. Žarlok [-] - T. Marek [-] , R. Capil [-] - M. Šedý [-] - P. Libosvár [-] (77. R. Bártek [-] ) , R. Kapusta [-] (90. M. Klvaňa [-] ) , P. Bártek [-]

ŽK: 33. M. Olšák , 51. O. Pavlinec , 76. J. Šuška - 29. P. Bártek .
Hráči zápasu: J. Šrom - D. Žarlok .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NEVRLA Jiří - JANČÁLEK Milan (N), BRHEL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.