Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín dal Bochovu "bůra"


0

Bochov během prvních dvou jarních kol inkasoval celkem jedenáct branek a proti Hroznětínu, kterého hostil v rámci 16. kola I. A třídy, si tuto bilanci určitě nechtěl udržet. Jenže oslabenému Bochovu se zkrátka nedaří a toho Hroznětínští dokázali naplno využít a svému soupeři vstřelit pět branek a zvítězit tak pohodlně za tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání nezačalo pro Bochov dobře. Už v 10. minutě měli hosté k dispozici pokutový kop za faul ve vápně. Provazník chtěl napodobit slavný gól Antonína Panenky, jenže lob se mu nepovedl jak by si představoval a Bochov držel stále bezbrankovou remízu. Svoji chybu při penaltě napravil Jakub Provazník o pár minut později. To už totiž přesně zamířil a poprvé v utkání překonal brankáře Tomku. Vedení ale Hroznětínu nevydrželo dlouho. Za dalších pět minut se totiž ze standartní situace prosadil Martin Heimerle a bylo srovnáno. Bochovští měli několik slibných příležitostí k tomu, aby skóre utkání překlopili na svoji stranu, jenže rázně proti tomu byl výborný Rams v brance hostujícího celku. Šťastnější nakonec odcházeli do kabin hosté. Na konci pohledné kombinace byl totiž Jan Eret, který poslal svůj tým do vedení 2:1.

 

Druhý poločas byl o hře na jednu bránu a to na tu bochovskou. Hroznětín se tlačil do útočení, byl agresivnější a nedělal chyby. Dlouho se ale nemohl gólově prosadit. Jenže v 68. minutě přišlo vyloučení Jana Škody, který udeřil soupeře do břicha a bylo po bochovských šancích na úspěch. Hroznětín pak proti deseti lidem neměl problémy a dokázal třikrát skórovat. Nejdříve dával na 3:1 Martin Schneider, kterého napodobil Lukáš Ondráček. Na konečných 5:1 se ještě jednou dokázal po kombinaci prosadit Martin Schneider a o tom, kdo si odnese tři body bylo rozhodnuto. 



Ohlasy k zápasu



TJ Olympie Hroznětín
Petr Mrňka: Prakticky od začátku jsme byli lepším týmem, byli jsme lepší na balónu. Nedali jsme sice penaltu, ale šli jsme pak zaslouženě do vedení. Dostali jsme pak gól po standardce, což bylo vyústění první půle. Pak jsme ale převzali iniciativu hry, soupeř nevystřelil ani jednou na bránu a nechal si dát navíc červenou, což nám pomohlo ke zvýraznění skóre. Vyzdvihl bych brankáře Ramse, který chytal úplně super.



Sestavy


FK SMB Bochov
J. Tomka [-] - V. Spejchal [-] , F. Machala [-] , M. Heimerle [-] , J. Podskoč [-] (71. D. Herman [-] ) - K. Pacinda [-] , J. Brabenec [-] (46. J. Gallšneider [-] ) - M. Janáček [-] (46. F. Duda [-] ) - R. Kajzar [-] (79. J. Vonšovský [-] ) , J. Škoda [-] , P. Hebert [-]

TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - L. Ondráček [-] , J. Eret [-] , M. Benda [-] , M. Schneider [-] , J. Klas [-] , D. Zburník [-] , J. Provazník [-] , L. Hořt [-] , D. Ondráček [-] (79. M. Mičkanin [-] ) , M. Gajdoš [-]

ČK: 68. J. Škoda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jati David - PACHTOVÁ Michaela, MATEJKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.