0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

17.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín dál válí. V souboji nováčků si poradil s Loktem


Branky


15. M. Barth , 42. J. Kučera , 52. M. Barth , 82. M. Barth
0

Souboj nováčků I. A třídy byl k vidění v Lokti, kam přicestoval Merklín, který hraje v letošní sezoně výborně a mimo dalších výher si připsal na své konto i tři body z posledního zápasu proti první Rotavě. Loketští, kteří předvádí v sezoně dobrý fotbal se však nedokáží vyvarovat chyb a to bylo k vidění i proti Merklínu, se kterým nakonec prohráli 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo od první minuty vyrovnané a obě mužstva si dokázala vytvořit brankovou příležitost. Z gólu se však radovali hosté, kteří využili chybný odkop malé domů domácího brankáře Franze. Míč se totiž dostal k Michalu Barthovi, který z voleje z pětadvaceti metrů přehodil gólmana a poprvé rozvlnil síť za jeho zády. Loket se z inkasované branky nesložil a nadále působil sympatickým dojmem, vytvořil si několik příležitostí k vyrovnání, jenže brankář Dobeš byl bezchybný. Merklínští dokázali do konce poločasu své skóre ještě navýšit o jednu branku. Po autovém vhazování přebral míč Sýkora, který posunul na střed hřiště Jiřímu Kučerovi a ten trefil výstavní střelou z dálky levou šibenici domácí klece.

 

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu. Obě mužstva předváděla pohledný fotbal, ale výrazných chyb se dopustili pouze domácí, kteří za to dvakrát inkasovali. O třetí branku zápasu se postaral Michal Barth v 52. minutě, kdy dostal ideální nahrávku do ulice mezi obránce a chladnokrevně poslal míč až za brankovou čáru. Jako přes kopírák byl i jeho třetí gól, kterým dovršil hattrick, to kdy plynula 82. minuta. Domácí se ještě snažili s výsledkem něco udělat, jenže zapomínali na zadní vrátka, což Merklínští mohli ještě několikrát potrestat. I přesto, že Loket podal sympatický výkon, bodů se na domácím hřišti nedostal a prohrál tak s Merklínem 0:4.



Ohlasy k zápasu



EP Merklín
Milan Vlčko: Předem bych chtěl říct, že domácí Loket na mě nepůsobil dojmem posledního týmu tabulky. Domácí podali velmi sympatický výkon, ale nevyvarovaly se chybám, které jsme průběžně trestali. A ke konci utkání jsme skóre mohli navýšit minimálně ještě o 4 branky, ale brejkové akce v přečíslení jsme nedokázali dotáhnout do koncovky. Ještě bych samozřejmě pochválil svůj tým, že soupeře nepodcenil a přistoupil k zápasu zodpovědně. Důležité je, že jsme potvrdili domácí výhru nad Rotavou a nyní chceme zaskočit doma i St. Roli a porazit ji. Děkuji týmu za pracovitost!



Sestavy


FK Loket
P. Franz [-] - L. Pražák [-] , J. Onyedikachi [-] (61. D. Vysekal [-] ) , M. Kolesnáč [-] (77. R. Ungr [-] ) , Š. Mosler [-] , H. Falář [-] , M. Fronk [-] , S. Ridzoň [-] , F. Srnka [-] , Z. Truhlář [-] , M. Čáp [-]

EP Merklín
M. Dobeš [-] - M. Sýkora [-] (73. P. Popluhár [-] ) , M. Barth [-] , P. Veselý [-] , F. Hladík [-] (62. P. Chomát [-] ) , M. Denčev [-] (69. M. Wöllner [-] ) , J. Vedlich [-] , J. Kučera [-] , J. Vodrážka [-] , P. Hladík [-] , L. Horák [-]

ŽK: 60. M. Fronk - 54. M. Denčev .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Štrincl Pavel - CIHLÁŘ František, KUBEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.