Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

17.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová v pohledném utkání plichtila s Trstěnicí


0

Trstěnice se poslední zápasy musela obejít bez Václava Bezdičky, který je jednoznačným tahounem Rozvoje. Do utkání 17. kola však už zasáhl a na hřišti to bylo znát. Do sítě Březové, která utkání proti Trstěnici hostila, se prosadil rovnou třikrát a podílel se tak na konečné remíze 4:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupila mnohem aktivněji Trstěnice, která po většinu prvního poločasu svého soka přehrávala. Když už se Olympie dostala k míči, nedokázala vytvořit žádnou brankovou příležitost, kterou by ohrozila Slivoněho v bráně Trstěnice. Naopak Rozvoj hrál v prvním poločase výborně a dostával se do více šancí než soupeř. Do vedení se dostal ve 20. minutě, když proměnil pokutový kop Václav Bezdička. Za další čtvrt hodinu hry už hosté vedli o dvě branky a nemohl se o to postarat opět nikdo jiný, než střelec Bezdička. Březová ale do konce poločasu dokázala alespoň snížit nepříznivý výsledek na rozdíl jediné branky. Mikeska totiž zatáhl útok po pravé straně a krásným centrem našel ve vápně Radka Büchnera, jenž hlavou přehodil brankáře a rozvlnil síť za jeho zády.

 

 

Do druhého poločasu vstoupila Březová lépe než do úvodní části a bylo na ní vidět, že je hladová po gólech. Jenže už čtyři minuty po začátku druhého dějství dostala třetí branku. Ano, tušíte správně, postaral se o ní Václav Bezdička. Olympii ale své zbraně nesložila a za dalších pět minut opět snížila, když Fröhlich přešel přes dva hráče a přihrávkou našel na penaltě Radka Büchnera který trefil odkrytou klec hostující branky. Za dalších pět minut už bylo srovnáno. Březová se tlačila do zakončení více a více, až centr z pravé strany posunul za brankovou čáru Lukáš Fröhlich. Domácí mančaft byl po vyrovnání v laufu, čehož využil k další vstřelené brance, když závěru před Slivoněm využil Jiří Mikeska, jenž dostal nadvakrát míč za jeho záda. Poslední necelá půlhodina se hrála nahoru dolů a vypadalo to, že ze hřiště odejde šťastnější Březová, jenže pak se minutu před koncem trefil přesně mezi tyče Ladislav Karlíček a bylo to 4:4. Utkání tak poslal do penaltového rozstřelu, ve kterém získala prémiový bod domácí Olympie.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová B
Václav Zeman: První poločas jsme nehráli dobře. Hosté nás většinou přehrávali a hlavně jsme nedokázali bránit Václava Bezdičku. Ten nám zase předvedl, že je to vynikající fotbalista. My jsme měli problém s hrou dopředu a nedokázali jsme si vypracovat vyložené šance. Do druhého poločasu jsme už nastoupili více nabuzení a hladový po gólech. Sice nás zase posadil Bezdička na zadek svým třetím gólem, ale pak už jsme začali hrát fotbal. Více jsme se nabízeli a více se tlačili do šancí, které jsme dokázali proměnit. Škoda inkasované branky v poslední minutě, mohli jsme mít tři body. Ale myslím, že remíza je spravedlivá a penalty byly už loterie, kterou jsme 100% zvládli.




Sestavy


FK Olympie Březová B
T. Starý [-] - M. Tišl [-] , R. Büchner [-] (62. J. Mikeska [-] ) , J. Mikeska [-] , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] , P. Prečan [-] , J. Kurčenko [-] , L. Fröhlich [-] , M. Kaciašvili [-] , P. Pivarči [-]

TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - M. Štrupl [-] , L. Karlíček [-] , J. Kysela [-] (62. M. Pešek [-] ) , P. Jaroš [-] - D. Kovárník [-] , J. Šprincl [-] , V. Bezdička [-] , P. Nečas [-] - F. Kovárník [-] (46. R. Kojma [-] ) , J. Vyšňovský [-] -

ŽK: 86. M. Pešek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - VOKOUN Tomáš, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.