Na góly se čekalo až do druhé půle. V ní padlo všech pět


Branky


53. M. Šedivý , 61. M. Šedivý , 77. M. Křepelka , 77. M. Šedivý (p.) - 87. M. Trnka (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Report od Michala Křepelky:

 

V utkání 13. kola jsme na domácím hřišti přivítaly vedoucí celek tabulky SK Větrovy "B". Náš celek se nácházel na 3. místě a tak toto utkání slibovalo zajímavou podívanou. Domácí se v utkání museli obejít bez vyloučeného Lukáše Novtného II, za kterého tak musel v brance zaskočit Martin Grof. Začátek utkání byl opatrný a hra se odehrávala především ve středu pole s mírnou převahou domácích. Jako první si vypracovali nebezpečnou šanci hosté v 10. minutě, ale jejich hráč mířil jen těsně vedle branky. V 21. minutě centroval do vápna Zich a na jeho centr jen o kousek nedosáhl Křepelka. V 27. minutě kopaly hosté rohový kop, který domácí obrana odvrátila na půlku, kde vyhrál M. Křepelka souboj s 2 obránci hostí a bežel sám na brankaře, ale svou šanci trestuhodně zahodil. V 43. minutě zkoušel hostující hráč překvapit Grofa, ale ten byl však připraven. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

 

Drůhá půle až na několik vyjímek patřila jasně domácím, kteří se už dokázali prosadit i golově. První branka přišla v 53. minutě, kdy se po Zamrzlově přiťuknutí dostal před obránce Šedivý a střelou na zadní tyč poslal domácí do vedení - 1:0. V 61. minutě předvedli domácí krásnou akci na jeden dotek, kdy se míč dostal až k Šedivému, který vyslal svůj pokus na branku, a nebýt parádního zákroku brankaře hostí jeho střela by skončila v šibenici. Šedivého to ale dlouho mrzet nemuselo, neboť po rohovém kopu se k němu dostal odražený míč a Šedivý ho nádhernou střelou vrátil do branky - 2:0. V 68. minutě našel přesným pasem Melichar Bočana, který se zbavil obránce a poslal krásný centr před branku, kde si ho našel M. Křepelka poslal míč do sítě - 3:0. Hned o minutu později mohlo být pro domácí ještě veseleji, ale po Křepelkově průniku nedokázali míč do branky uklidit ani Šedivý, ani Zich, který trefil v prazdné brance nejdříve obránce a následné dorážky poslal do obou tyček a pak si míč našel hostující brankář. V 77. minutě byl faulován v pokutovém území Šedivý a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Šedivý a střelou k tyči nedal brankaři šanci a mohl se tak radovat z hattricku - 4:0. V 83. minutě mohl skórovat Bočan, ale jeho lob skončil jen těsně vedle branky. Hosté snížily v 87. minutě, když v pokutovém území fauloval Šedivý a hostující hráč penaltu proměnil. V nadstandarním utkání III. třídy, kdy se oba týmy snažily hrát fotbal a bylo plné krásných akcí z obou stan se ale z výhry radovaly domácí Pojbuky.

 

Za týden hrajeme v neděli 24.4.2016 od 17.00 v nedaléké Mladé Vožici s místním B týmem a všichni jste na derby srdečně zváni.

 



Sestavy


SK ZD Pojbuky
M. Grof [-] - L. Novotný [-] , T. Dvořáček [-] , J. Papež [-] , M. Šedivý [-] , M. Křepelka [-] , M. Zich [-] , O. Mikšík [-] , M. Zamrzla [-] , B. Melichar [-] , L. Rathouský [-]

SK KAVAS Větrovy B
M. Trnka [-] , M. Zatloukal [-] , D. Kopecký [-] , J. Černý [-] , T. Trnka [-] , L. Boháč [-] , M. Boháč [-] , M. Dvořák [-] , V. Sluka [-] , J. Jošt [-] , O. Hubáček [-]

ŽK: 34. J. Jošt .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Štanzl František - VÁŠA Luboš (N), KOVAŘÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Borotín 14 84:5 42
2 TJ Sokol Lom 13 39:18 34
3 SK Sviny 14 45:38 28
4 TJ Sokol Stádlec 14 29:27 19
5 FK Řepeč-Opařany 13 21:33 17
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Petr Peclinovský 25
2 Jan Kromka 15
3 Josef Hejl 13
4 Jiří Hybš 12
5 Nguyen Pavel Tien 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 48 68,6% 1
2 Venca Likeš 39 55,7% 1
3 Michal Štrouf 39 60,0% 1
4 Radek Hruška 31 47,7% 0
5 Pavel Holobradý 22 56,4% 0
Zobrazit celou tabulku