1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:30

17.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté v boji o postup nenechali odskočit Záblatí


Branky


0

Domácí byli před zápasem mírný favorit, neboť jarní výkony je k tomu pasovaly. Hosté však nechtěli nic nechat náhodě a v boji o postup nenechali odskočit Záblatí. Body putují pod Osuli, kam je vezou Vitějovičtí loupežnicí, když jim vyšel závěr utkání, ve kterém vsítili dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Peckáři trápili hosty a zejména matador Boška v brance byl výborný.

Zápas začal aktivně a oba týmy se nutily do útoku. Růžička v řadách domácích tlačil útočníky před vitějovickou branku, ale obrana hostí odolávala. Michal Ludačka, Mráz a Fučík v brance byli jistí a domácí tak ztroskotávali. Jenže ani Vitějovičtí na tom nebyli lépe a jejich útoky za obranu dirigované Jiřím Doubkem a Trojanem byly nebezpečné, ale Boška to měl pod kontrolou. Přes dvacet minut to bylo oboustranně zajímavé, ale bez branek. Ve 26. minutě se už prosadil hostující Doubek, který ukázal, jak málo mu stačí a poslal hosty do vedení. Lheničtí nezahodili zbraně a hráli stále aktivně a během tří minut vyrovnali utěšenou trefou Šímy. Když poločas vypadal na dělbu bodů, tak se proti ozval Václav Ludačka a ve 34. minutě poslal hosty do vedení. To bylo pro dějství, které se fotbalově líbilo, vše.

V druhé části se hrál vyrovnaný zápas a rozhodl až samotný závěr, kdy hosté dvěma slepenými góly rozhodli o zisku bodů.

Domácí šli do druhého dějství se snahou o vyrovnaní, ale hosté hráli v obraně velmi dobře.

Aktivní Růžička hnal Piláta a zejména střelce Mrkvičku vpřed, ale Fučík v brance byl vynikající. Herní převahu měli Vitějovičtí a domácí jim nedávali nic zadarmo. Postupem času se hra vyrovnávala a hosté museli mnohdy na hranici možností bránit vedení. Lheničtí překlopili převahu na svou stranu. Hosté hráli trpělivě a eliminovali tlak peckářů.

  V samotném závěru rozhodl nejdříve v 86. miutě Václav Ludačka a vše dokončil Jiří Doubek, který pojistil tří bodový zisk hostí v závěrečné minutě. Pro domácí je to až moc velká sprcha, neboť hráli velmi dobrý zápas, ale narazili na kvalitního soupeře. Lheničtí i přes prohru potvrdili, že jejich hra je velmi dobrá a i s těžkým soupeřem odehráli solidní partii, která se musela líbit.



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice B
Jiří Růžička: Byl to solidní zápas a my jsme rádi, že jsme k tomu přispěli solidním fotbalem. Věděli jsme, že Vitějovičtí jsou favoritem a hlavně budou hrát otevřený fotbal. Nám taková hra vyhovuje a i lidem se otevřená partie určitě líbila. Škoda toho závěru, kdy nám možná utekl i bod. Vitějovickým blahopřeji a spoluhráčům dík za dnešní zápas.

TJ Vitějovice
Radek Doubek, kapitán: Solidní utkání za chladného počasí. Určitě jsme tady chtěli vyhrát. My jsme věděli, že domácí hrají dobře a hlavně nebyl to žádný zanďour. Hrál se určitě dobrý fotbal, který se musel líbit. My jsme měli víc štěstí a hlavně ke konci zápasu nám to vyšlo. Za body odtud jsme rádi.



Sestavy


SK Lhenice B
P. Boška [-] - L. Burda [-] (46. S. Bečvář [-] ) , P. Starý [-] (65. J. Grill [-] ) , J. Růžička [-] , R. Sura [-] , J. Mrkvička [-] , V. Pilát [-] , J. Krotký [-] , R. Houška [-] , P. Šíma [-] , J. Exner [-]

TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - J. Doubek [-] (90. R. Tobiaš [-] ) , M. Raušer [-] , J. Vlček [-] , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , K. Talafous [-] , D. Trojan [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , M. Ludačka [-]

ŽK: 65. V. Pilát - 30. V. Ludačka , 80. K. Penzenstadler .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Heinzl Václav - LITVAN Jiří (N), LUDAČKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.