1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 13:00

20.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Tatranu odehrála s hosty dobrý zápas, ale problémy s fyzickou kondicí a v koncovce rozhodly o vývozu bodů pod Boubín


Branky


10. L. Svintek - 10. M. Vincík , 41. Z. Mráz , 68. Z. Mráz , 83. V. Pešl
0

Hoštičtí své trápení předvedli i ve Volarech, a i když jejich výkon nebyl oslnivý, vezou domů všechny body. O mnohém rozhodla domácí špatná koncovka a vyloučení Denise Žárovského po dvou žlutých kartách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trápicí se hosté ve Volarech nepřesvědčili herně, a v této části hry to byl právem vyrovnaný zápas. Škoda domácí špatné koncovky, která o mnohém rozhodla

Šumavské Hoštice se v posledních zápasech dost trápí a ve Volarech to bylo znát. Sice šly již v desáté minutě do vedení Matějem Vincíkem, ale to bylo na dlouhé minuty vše. Volarští mladíci dokázali okamžitě vyrovnat a se soupeřem srovnat krok. Vytvářeli si i šance. Jenže buď to končilo nepřesnou střelou, nebo polostřelou, se kterými si obrana hostí a gólman Jan Kadlec poradili. Volarští celý první poločas hráli s favorizovanými hosty vyrovnaný zápas, ale jen díky špatné koncovce se ne a ne prosadit. Žárovský, Daniel Kučera ani Erik Hána se neprosadili a o všem rozhodla druhá branka hostí, kterou vsítil ve 41. minutě Zdeněk Mráz, a to domácí hodně srazilo dolů.

Druhý poločas byl podobný prvnímu a hosté v něm přidali další dvě branky a rozhodli o vývozu bodů z Volar.

Druhý poločas byl velmi podobný prvnímu. Hosté se trápili, ale domácí jim moc život nekomplikovali. Taranští se snažili být na míči, ale rozehrávka a zejména přesnost, to bylo to, co jim svazovalo nohy. Mladíci z Volar to skoušeli po křídlech, středem a sem tam i ze standardky, ale branka nepřicházela. Tu s ojedinělého protútoku vsítil opět hostující Zdeněk Mráz a bylo rozhodnuto. Od této minuty se zápas dohrával. Hosté získali potřebný klid a domácím toho již moc nedovolili, těm byl ještě vyloučen po dvou žlutých kartách Denis Žárovský a bylo po utkání. Tentokrát byli domácí zisku alespoň bodu blízko, ale nevyšlo to.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary B
Karel Neumann, hráč: Dnes jsme odehráli pro nás asi nejlepší zápas. Dlouho jsme sahali po bodu a škoda že v koncovce nám to nevychází. Hosté byli produktivnější a taky víc ukáznění.

FC Šumavské Hoštice
Jaroslav Chán, vedoucí Šumavských Hoštic: Dnes jsme se opět trápili, ale nakonec vezeme domů všechny body. Poslední zápasy se hodně trápíme. Hlavně herně, ale kluci dřeli a s velmi snaživými domácími mladými hráči to byl velký boj.



Sestavy


TJ Tatran Volary B
J. Šturma [-] - A. Bledý [-] , E. Hána [-] , V. Tůma [-] , M. Muzika [-] , K. Neumann [-] , D. Kučera [-] , D. Žárovský [-] , L. Svintek [-] , F. Muzika [-] , V. Andraschko [-]

FC Šumavské Hoštice
J. Kadlec [-] - J. Hodina [-] (60. V. Pešl [-] ) , M. Vincík [-] , Z. Mráz [-] , J. Mráz [-] , T. Topka [-] , M. Hrabák [-] (78. P. Mikeš [-] ) , M. Mráz [-] , M. Klimek [-] , A. Hříbal [-] (68. L. Jiroušek [-] ) , V. Pešl [-]

ŽK: 29. A. Bledý , 31. E. Hána , 53. L. Svintek , 64. D. Žárovský , 71. M. Muzika . ČK: 78. D. Žárovský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PÁNEK Milan - ŠVARC Vladimír (N), FLEISCHMANN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.