Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 14:30

24.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí se korunovali vítězstvím nad mistrem okresu ze Záblatí na krále jara


Branky


0

Lhenická rezerva hraje na jaře velmi dobře a v nadprůměrném zápase to prokázala v souboji se Záblatskými. Hosté přijeli do Ktiše, kde má domovské právo peckářská rezerva, s puncem vítěze soutěže, jenže domácí se na ně dobře připravili a potvrdili své velké jaro.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi dobrý zápas po všech stránkách, který se líbil

Byl to od prvních minut na malém hřišti pěkný boj a výkony se o to zasloužili všichni hráči. Od prvních minut se hrálo nahoru dolů a diváci se bavili. Záblatští i domácí předváděli pěkné kombinace a hrál se nadprůměrný zápas. Hra měla od prvních minut spád a pěkné kombinace se divákům líbily. Oba týmy ukázaly, proč jsou letos tak vysoko, a bylo to pro Ktišské krásné fotbalové představení.

I v druhém poločase to byl velmi pěkný zápas, ve kterém se stále hrál kvalitní fotbal

Fotbal perfektní úrovně pokračoval. Záblatští se nechtěli nechat zahanbit, ale tentokrát narazili na velmi dobře připravený celek. Rezerva peckářů se překonala a v nejlepším jarním zápase získala tři body, které ji pasují do role krále jarní části přeboru.



Sestavy


SK Lhenice B
P. Trnka [-] - P. Lukšovský [-] (66. M. Mahák [-] ) , J. Prenner [-] (57. P. Starý [-] ) , P. Prenner [-] (46. J. Beran [-] ) , J. Růžička [-] , J. Krotký [-] , R. Houška [-] , L. Burda [-] , J. Gregora [-] , R. Sura [-] , J. Mrkvička [-]

TJ Sokol Záblatí
V. Carda [-] - V. Sova [-] , F. Kolda [-] , M. Janošťák [-] - V. Janoušek [-] - P. Halounek [-] - J. Kvasnička [-] (63. M. Sova [-] ) , R. Gajdoš [-] , Z. Kneifl [-] (75. M. Vorlíček [-] ) , A. Černý [-] (46. J. Hálek [-] ) , A. Balica [-]

ŽK: 29. J. Mrkvička , 80. R. Sura - 87. M. Sova .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sýkora Pavol - LITVAN Jiří (N), KOLAFA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.