T. Hrbek 36.
1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová vybojovala důležitý bod


Branky


0

Bobrová na svém hřišti vybojovala důležitý bod v souboji s favorizovanými Hamry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půlce padly dvě branky

O záchranu bojující v tabulce jedenáctá Bobrová, přivítala na svém hřišti šesté Hamry nad Sázavou. Úvod zápasu lépe vyšel domácím, kteří v 5. minutě jen těsně minuly branku hostí. Po této příležitosti převzali iniciativu hosté a vytvořili si několik nebezpečných situací. Ty domácí někdy i s velkou dávkou štěstí přečkali. První se nakonec radovali domácí, kteří v 36. minutě podnikli rychlý protiútok a Hrbek táhlou křižnou střelou nedal Pinkavovi žádnou šanci -1:0. Domácí se z vedení neradovali dlouho a hned za dvě minuty se měnilo skóre podruhé. V 38. minutě hosté vystřelili, domácí brankář Uhlíř míč neudržel a pro hamerského Miklíka již nebyl problém dopravit míč do prázdné branky - 1:1. Hosté povzbuzeni vstřelenou brankou se hnali do útoku, ale domácí obrana náporu hostí odolala, a proto se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

Druhá půle branku nepřinesla

Druhý poločas začal šancí hostí, ale jejich hlavička z malého vápna jen těsně minula Uhlířovu branku. O chvíli později mohlo udeřit na druhé straně. Domácí Svoboda se pěkně uvolnil okolo hostujícího obránce a jen těsně minul šibenici Pinkavovi branky. Poté se hra vyrovnala a bylo vidět několik slibných situací na každé straně. Gólem však žádná neskončila. Závěrečných deset minut se Bobrová nadechla k náporu. Křepela našel krásnou nahrávkou střídajícího Podborského, ale jeho střela šla těsně nad. Ještě blíže ke gólu měl chvíli poté střídající Srnský, ale po rozehrané standartce jeho střela orazítkovala hamerskou tyč. Závěrečné minuty se již v poklidu dohráli a oba soupeři si do tabulky připsali po jednom bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: My jsme s bodem spokojeni. Hamry byly lepší v prvním poločase, my jsme měli šance v závěrečné desetiminutovce a mohli strhnout výhru na naši stranu.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: V prvním poločase jsme neproměnili několik dobrých příležitostí a v druhém jsme se přizpůsobili hře domácích. Nic kloudného jsme nevymysleli a naše hra zdaleka neodpovídala, tomu co jsme chtěli hrát. V příštích zápasech se musíme zlepšit ve všech směrech.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Uhlíř [-] - L. Křepela [-] , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , J. Stupka [-] - M. Mašek [-] , T. Hrbek [-] (83. M. Srnský [-] ) , M. Hájek [-] , V. Křepela [-] - J. Svoboda [-] , P. Janda [-] (66. T. Podborský [-] )

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - P. Neubauer [-] , J. Uhlíř [-] , P. Vašek [-] , A. Šabart [-] (59. P. Danko [-] ) - J. Miklík [-] (55. F. Řebík [-] ) , J. Zeman [-] (65. V. Zedníček [-] ) , P. Novotný [-] , J. Dvořák [-] - D. Havlík [-] , J. Zábranský [-]

ŽK: 15. J. Svoboda - 32. J. Miklík , 35. D. Havlík , 64. J. Uhlíř .
Hráči zápasu: T. Hrbek - P. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - ČECH Miloš, HOŘÍNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.