Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová smazala tříbrankovou ztrátu a veze si z Rozsoch bod


Branky


0

Bobrová, která potřebuje každý bod k záchraně v soutěži již prohrávala s Rozsochami 3:0, přesto ale dokázala vyrovnat a odvezla si domů zaslouženě jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsochy v první půli dvakrát udeřily

Za pěkného počasí se v Rozsochách střetli pátí domácí a jedenáctá Bobrová. Domácí se výhrou mohli posunout blíže k čelu tabulky, Bobrová naopak chtěla odskočit od jeho konce. Začátek zápasu se odehrával mezi šestnáctkami bez většího vzruchu. Velké věci se začaly dít po dvaceti minutách hry. Nejprve hostující Mašek obešel tři hráče, ale Juračka ho vychytal. Ve 27. minutě již se domácí příznivci mohli radovat. Po standartní situaci brankář Uhlíř vyrazil míč před sebe na úroveň penaltového puntíku, kde číhal Pavel Kučera a propálil vše před sebou a míč skončil v bobrovské brance - 1:0. Poté, když to vypadalo, že se již v první půli nic nestane, dopustila se hostující obrana v 41. minutě chyby. Bobrová v domění, že bude odmáván aut, přestala hrát, čehož využil Petr Bureš a postupoval sám na Uhlíře. Toho pohodlně překonal - 2:0. Na poločasové občerstvení tak odcházeli spokojenější domácí.

Druhá půle přinesla nečekaný obrat

Do druhé půle vstupili opět výborně domácí. V 50. minutě domácí přečíslili hostující obranu a osamocený Pavel Kučera zvýšil na tříbrankový rozdíl - 3:0. Domácí pokračovali ve velkém stylu a výsledkem jejich tlaku byla nastřelená tyč a břevno Uhlířovi branky. Poté se ale začaly dít na hřišti velké věci. Bobrová se nadechla k velkému obratu. V 60. minutě snížil po rohovém kopu hlavou Tomáš Podborský 3:1 a v 70. minutě se prosadil Jiří Svoboda - 3:2. V 80. minutě navíc dostala Bobrová příležitost vyrovnat z penalty, kterou ale kapitán Petr Dvořák neproměnil. Hosté ovšem zápas nezabalili a v 85. minutě po pěkném uvolnění v pokutovém území vyrovnal umístěnou střelou Tomáš Podborský - 3:3. Zápas tak nakonec skončil remízovou dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: I když vývoj skóre zcela nezobrazoval dění na hřišti, myslím, že remíza je vzhledem k počtu šancí na obou stranách nakonec spravedlivá. Těší mě, že jsme zdánlivě ztracený zápas dotáhli do úspěšného konce.



Sestavy


TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - P. Kučera [-] , P. Bureš [-] , M. Šafránek [-] , J. Kalvoda [-] , J. Nebola [-] (67. J. Smolka [-] ) , V. Ambrož [-] , B. Pazdera [-] , E. Šibor [-] , L. Gál [-] (76. J. Holý [-] ) , J. Zítka [-]

TJ Sokol Bobrová
T. Uhlíř [-] - J. Stupka [-] , D. Roháček [-] (83. R. Kratochvíl [-] ) , P. Dvořák [-] , L. Křepela [-] - M. Mašek [-] , T. Hrbek [-] , M. Hájek [-] (80. M. Srnský [-] ) , V. Křepela [-] - J. Svoboda [-] , P. Janda [-] (46. T. Podborský [-] )

ŽK: 19. J. Stupka , 53. J. Svoboda .
Hráči zápasu: T. Podborský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - PADRTKA Radek (N), STŘEŠNÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.