Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice deklasovala Dolní Rožínku hlavně zásluhou Zdeňka Prudkého


Branky


0

Nedědice potvrdila vzrůstající formu a porazila poslední Dolní Rožínku vysoko 6:0. Jeden gól a čtyři přihrávky si v tomto utkání připsal hráč zápasu Zdeněk Prudký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padla jediná branka

Domácí Nedvědice nastoupila k zápasu povzbuzena vysokým vítězstvím z minulého týdne nad Křižanovem, když favorita postupu do I. B třídy rozstřílela na jeho hřišti 4:0. Nedvědice se tak tímto vítězstvím přiblížila na šest bodů čelu tabulky a ze čtvrtého místa bude chtít mužstvo vedené novým trenérem Pavlem Filou zajisté ještě prohnat své konkurenty na prozatimních medailových pozicích. Opakem je mužstvo Dolní Rožínky, která tabulku Okresního přeboru uzavírá. Po výborném vstupu do soutěže, kdy Baník vyhrál první dva zápasy následovala čtrnáctizápasová série bez vítězství. Samotný zápas začal na velmi těžkém terénu, který zkrápěl dva dny místní hřiště. Domácí se od začátku zápasu hnali na zteč branky střeženou Daliborem Bramborou. První poločas ještě stíhali hosté fyzicky, a tak nakonec jedinou branku prvního dějství vstřelil v 17. minutě po samostatné akci nejlepší hráč utkání Zdeněk Prudký. Oba soupeři předvedli ve zbytku první půle několik náznaků šancí, které již ale se změnou skóre nehnuly.

Domácí spustili po přestávce kanonádu

Do druhého poločasu vlétli domácí jako velká voda. Ve 47. minutě se na křídle uvolnil Zdeněk Prudký, zpětnou přihrávkou našel Vojtěcha Štefku, který se nemýlil - 2:0. V 51. minutě se situace opakovala. Tentokrát Zdeněk Prudký našel o půli střídajícího Michala Havlíčka, který proměnil samostatný nájezd - 3:0. Zdeněk Prudký byl k neudržení a po jeho další nahrávce se prosadil Jakub Doušek - 4:0. Další minuty již přeci jen přinesly zklidnění a sto domácích diváků mohlo sledovat například šanci Romana Šikuly, který šel sám na Bramboru, ale ten jeho střelu vyrazil a dorážku hlavou stejného hráče vykopl z čáry jeden hostující obránce. Další minimálně tři velké šance domácích zlikvidovala buď obrana nebo Brambora. Poslední dvě branky si tedy domácí schovali do poslední desetiminutovky. V 81. minutě, kdo jiný než Zdeněk Prudký po zpětné přihrávce našel úplně volného Davida Braceka a ten již míč pohodlně poklidil do prázdné branky - 5:0. Kalich hořkosti pak dopili hosté až do úplného dna v 86. minutě, kdy Roman Šikula uzavřel účet celého zápasu - 6:0.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Fila, trenér: Po vítězství nad prvním Křižanovem jsme doma přivítali poslední Dol. Rožínku. Utkání jsme na těžkém terénu zvládli. Soupeře jsme přehráli ve všech směrech. Pochvalu zaslouží celé mužstvo mimořádné dobře hraje obraná čtveřice, která už druhý zápas nepustila soupeře do šance. Hráčem zápasu byl autor jedné branky a čtyř asistencí Prudký.




Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - R. Šikula [-] , Z. Prudký [-] , D. Mareš [-] (81. M. Škvařil [-] ) , M. Vojta [-] (46. M. Havlíček [-] ) , J. Doušek [-] , V. Šikula [-] (61. F. Škutchan [-] ) , T. Hovorka [-] , D. Bracek [-] , V. Štefka [-] , R. Krejčí [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
D. Brambora [-] - V. Kopecký [-] , O. Chocholáč [-] , J. Čermák [-] (70. Z. Pelán [-] ) , K. Kovalčík [-] , L. Hofman [-] , P. Vondruška [-] , M. Lukš [-] , R. Baláž [-] , J. Večeřa [-] (80. J. Vařejka [-] ) , P. Bartoněk [-]

ŽK: 6. D. Mareš , 37. J. Doušek - 52. J. Večeřa , 56. P. Vondruška .
Hráči zápasu: Z. Prudký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BULA Nikola - UHLÍŘ Zdeněk, TOMANDLOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.