0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 10:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí loupilo ve Velkém Meziříčí a vyhrálo duel o první místo v tabulce


Branky


0

V zápase o první místo v tabulce bylo úspěšnější Březí a přiblížilo se postupu do III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Březí rozhodly o osudu zápasu

V zápase, ve kterém se střetly dva nejvýše postavené celky soutěže se rozhodovalo, kdo bude po tomto utkání blíže postupu do III. třídy. Souboj o první příčku tabulky začal oťukávací hrou, kdy se domácí zkoušeli jednoduchými pasy dostat za obranu hostů, ale bez úspěchu. Po asi 10. minutách si záloha hostů začala určovat tempo hry a vysílala přímé pasy na útočníka Dostála, který dokázal zatopit domácí obraně rychlými útoky podporovanými sbíhajícím záložníkem Jakešem. Vše vyvrcholilo už v následujících minutách, kdy střela Dostála od velkého vápna zavařila brankáři a ten ve snaze zrychlit hru, hodil míč před sebe na stopera, ale dobíhající Jakeš hráči domácích míč mírně odkopl a ocitl se tak na velkém vápně sám a umístil střelu k pravé tyči.  Zápas dále probíhal ve vyrovnaném duchu. Občas domácí zahrozili z rohového kopu, ale brankář hostů Tunkr se nebál jít za balónem a i za cenu kontaktu se soupeřem míče vyrážel ze svého území. Před koncem první půle si vzal míč na půli hostů Jakeš a po kličce před velkým vápnem soupeře byl faulován. Standardní situace se zhostil Dostál a ten vynikající střelou nad obranu, která se ještě otřela o levou tyč zvýšil na - 2:0 pro hosty. Následně rozhodční ukončil první půli.

 

Březí kontrolovalo průběh zápasu

Ve druhém poločase hned od začátku udělali domácí změny v sestavě a snažili se více útočit a ohrozit branku hostů. Hosté se více semkli na své půli a znemožňovali protiútoky soupeře. Březí cítilo, že má dvoubrankový náskok a už se nikam nehrnulo a spíše druhý poločas bránilo. V 62. minutě mohli domácí zápas zdramatizovat. Po krásném úniku Patrika Svobody po pravé straně se dostal tento hráč do velkého vápna, ale jeho dělovka skončila jen na brankové konstrukci. V 82. minutě si krásně udělal dva bránící hráče Liška, ale bohužel se ke střele nedostal, protože mu špatně odskočil balón. I přes pár nadějných akcí domácích, které odvrátila skvělá obrana hostů, či zlikvidoval brankář Tunkr, se výsledek už nezměnil a Březí tak potvrdilo pozici lídra tabulky a zvedlo svůj náskok v tabulce na čtyři body.

 



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
Lukáš Machát: Myslím si, že jsme soupeři body dnes darovali. Branky padly po našich chybách, jinak se Březí k ničemu nedostalo. Druhý poločas jsme soupeře přehrávali a musím pochválit výborně hrající obranu Březí, která dokázala udržet dvougólový náskok z prvního poločasu.

TJ Březí-Březské
Martin Běloch: Naše obrana se postavila k zápasu čelem a nedala žádnou šanci rychlým útočníkům Velkého Meziříčí. Velkou zásluhu má i náš skvělý levý bek Pavel Šimek, který zápas nedohrál po těžkém souboji ve druhém poločase. I jemu patří velký dík.



Sestavy


FC Velké Meziříčí C
D. Sysel [-] - D. Šlapal [-] (67. L. Prchal [-] ) , P. Svoboda [-] , L. Machát [-] , L. Smejkal [-] (46. L. Chalupa [-] ) - F. Mužátko [-] , P. Munduch [-] (70. L. Liška [-] ) , E. Smejkal [-] , Z. Smejkal [-] - D. Smejkal [-] , L. Smejkal st. [-] - L. Smejkal [-] (45. L. Chalupa [-] )

TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] - P. Šimek [-] (65. L. Staněk [-] ) , R. Šmarda [-] , M. Hála [-] (78. J. Gruber [-] ) , M. Běloch [-] , M. Hála [-] (78. J. Gruber [-] ) - S. Tvarůžek [-] , T. Habán [-] , M. Sysel [-] , A. Crha [-] (72. J. Jobánek [-] ) , M. Sysel [-] - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-]

ŽK: 35. P. Munduch , 45. Z. Smejkal - 5. R. Šmarda , 38. A. Crha , 61. T. Habán .
Hráči zápasu: E. Smejkal , P. Svoboda - D. Dostál , J. Jakeš , P. Šimek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - BROUL Jiří (N), KOSÍK ST. Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.