Tasov porazil o tři góly Céčko Měřína


Branky


0

Tasov potvrdil roli favorita a porazil Měřín C přesvědčivě 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tasov skóroval brankou do šatny

V 13. kole IV. třídy skupiny B se utkaly týmy Tasova a měřínského Celtiku. Domácí fotbalisté Tasova jsou v tabulce na čtvrtém místě a v jarní části soutěže sehráli obě utkání v domácím prostředí s rozdílnými výsledky. Fotbalisté Béčka Křoví odtud odjeli s pěkným nášupem - 8:0, naopak s Velkým Meziříčím C domácí podlehli o tři branky. To Céčko Měřína ze dvou domácích zápasů vydolovalo tři body a hlavně týden stará prohra od Céčka Velkého Meziříčí - 1:9 byla ještě v hlavách hráčů. Samotný zápas začal pro hosty velmi smolně, když se jim zranil ve 2. minutě brankář Jan Kožený. Hra poté probíhala mezi vápny a šancí bylo na obou stranách poskrovnu. Jediným a rozhodujícím momentem prvního poločasu a jak se posléze ukázalo i celého zápasu byla situace ze 41. minuty utkání. To se rozhodčí Juda odhodlal zapískat pokutový kop. K němu se postavil domácí kanonýr Matěj Pospíšil a otevřel skóre zápasu - 1:0. Poté se již poločas dohrál za nezměněného stavu a domácí fotbalisté i fanoušci tak odcházeli do šaten spokojenější.

Rozhodly dvě domácí rychlé branky

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a byl to opět střelec první branky Matěj Pospíšil, který po pěkné akci navýšil skóre zápasu v 51. minutě na - 2:0. Netrvalo dlouho a gólem zmrazené hosty potrestal Michal Vala - 3:0. Ve zbytku zápasu se střídaly pěkné akce na obou stranách hřiště, ale žádnému z celků se již nepodařilo skórovat. 82 fanoušků tak mohlo po závěrečném hvizdu zmíněného rozhodčího Judy zatleskat domácím borcům, kteří si tímto vítězstvím udrželi čtvrté místo v tabulce. Příští týden čeká Tasov ale jiná výzva a to vedoucí celek soutěže Březí, které se tasovští budou snažit na jeho hřišti potrápit.



Ohlasy k zápasu


TJ Tasov
Vojta Pavlíček:

TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek: Už ve druhé minutě se nám zranil brankář Kožený. Ale bylo dobré mít v záloze druhého brankáře Jurka, ale s ním jsme počítali do hry. Ale to je fotbal a zranění přichází. Zápas ovlivnila z velké části penalta domácích ve 41. minutě. Je docela smutné, když rozhodčí odpíská penaltu, u které v tu dobu byl na půlce hřiště. Ale bohužel hrajeme jen 4. třídu. Ta penalta na nás zanechala hodně a na naší hře to bylo hodně vidět ve druhé půlce. A hlavně jsme prvních deset minut ve druhé půlce vůbec nezvládli a bylo po zápase. Dnes musím i po prohře pochválit Jendu Necida náš nejlepší hráč.



Počet diváků: 82. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - CHLUBNA Josef (N), DEML Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.