Céčko Velmezu otočilo zápas v Dolních Heřmanicích


Branky


2

Dolní Heřmanice vedly již 3:1 nad Céčkem Velmezu, přesto nakonec odešly poraženy 3:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Heřmanice měly výborný vstup do zápasu

Hned od začátku bylo vidět, jak jsou domácí motivovaní a chtějí oplatit hostům porážku z podzimu. Domácí vlítli na soupeře a po závaru před bránou hostí se k odraženému balónu dostal Jan Žitnik a bylo to - 1:0. Heřmanice dál válcovaly soupeře, který nevěděl kam dřív skočit. Vlasta Říha si na šetnácte   
převzal přihrávku a nedal golmanovi šanci - 2:0. Hosté se po dlohých minutách dostali před pokutové uzemí domácí, kteří faulovali a z následného přímého kopu se trefil David Polák - 2:1. Domácí na snížení ihned odpověděli Pavlem Ambrožem - 3:1. Poté domácí trochu polevili a hosté se více dostávali do hry a z nákopu za obranu se prosadil Lukáš Liška - 3:2.

Tomáš Šlitr rozhodl pět minut před koncem

Po změně stran domácí hráči přestali úplně hrát. Od hostů se valil jeden útok za druhým a bylo jen otázkou času, kdy hosté vyrovnají. To se jim podařilo zásluhou Lukáše Lišky, který převzal balón na půlce a po krásné individuální akci vyrovnal - 3:3. Domácí se těžko bráníli hostům, a když už to vypadoalo, že zápas skončí remízou, prosadil se pět minut před koncem hlavičkou Šlitr - 3:4. Domácí ještě nakonec soupeře zmáčkli, ale ke gólu to nevedlo.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Heřmanice
Jiří Prokeš: Měli jsme výborný nástup do zápasu a šli zaslouženě do vedení. Je jen škoda, že jsme inkasovali a sami v první půli nepřidali více branek. Ve druhém poločase jsme se úplně vytratili ze hřiště a tím si tento výborně rozehraný zápas prohráli.

FC Velké Meziříčí C
Lukáš Machát: V prvním poločase nám hůře fungovala obrana. Inkasovali jsme navíc brzký gól, který nás herně rozhodil. Ve druhé půli jsme se herně zlepšili. Děkuji klukům, že jsme nic nevypustili a zápas dokázali otočit.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: MYŠKA Roman - ROHOVSKÝ Milan (N), ROHOVSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 5. 2016 21:15
Pan Myška je se už takhle projevil ne jednou, když jsme na něj podávali protest, dostali jsme pokutu za 500, bohužel, rozhodčích je málo a tak musí pískat i tady tenhle.
9. 5. 2016 21:14
Velké zklamání pro mě v utkání byl výkon rozhodčího, který svými často nepochopitelnými rozhodnutími podporoval tým Velkého Meziříčí. Špatné posuzování situací uznávali i hráči VM, kteří se k prohřeškům sami přiznávali a v jedné situaci dokonce dobrovolně vrátili míč ihned po rozehrávce. Hráči Velkého Meziříčí mají můj velký obdiv za nevídanou fair play hru. Už za tohle si dle mého názoru zasloužili odměnu v podobě 3 bodů.
Škoda jen, že náš tým předvedl v druhé části zápasu stejný výkon jako rozhodčí.