Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevídaná přestřelka v Borech vyzněla lépe pro Velké Meziříčí C


Branky


0

Dvanáct branek viděli díváci v Borech, když Velké Meziříčí C vyhrálo gólovou přestřelku 7:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libor Smejkal mladší skóroval do šatny

V sobotním horkém odpoledni, který lákal spíše k vodním radovánkám, se představili v Borech v tabulce sedmí domácí a třetí tým tabulky Velké Meziříčí C. Béčko Borů v posledních zápasech nabralo formu, coč například pocítilo Béčko Křoví, kterému borští načepovali desítku. Samotný zápas tak nakonec připomínal hokejovou přestřelku, kterou by závidělo i vrcholící Mistrovství Světa v ledním hokeji. Gólové hrátky začaly již ve druhé minutě, hostující Tomáš Šlitr - 0:1. V 5. minutě se prosadil Libor Smejkal mladší - 0:2. Gólová hitparáda pokračovala a v 12. minutě Petr Viliš pěknou střelou snížil - 1:2. Poté se dlouhé minuty čekalo na další gólový příspěvek. Šance si vytvářely oba týmy, ale brankáři obou týmů doslova čarovali. Další změnu skóre tak obstaral až ve 40. minutě Miroslav Ochrana - 2:2. Hosté ovšem přijeli pro vítězství a klidnou poločasovou přestávku jim zajistil svým druhým gólem v zápase Libor Smejkal mladší - 2:3. Diváci tak mohli odcházet na pěkně orosené pivečko spokojeni, když viděli pět krásných gólů. A to ještě netušili, že je ve druhém poločase čeká ještě větší branková úroda.

Gólové hody ve druhé půli

Start do druhé půle měli opět lepší hostující fotbalisté. Domácí byli ještě duchem v šatně, když ve 49. minutě Libor Smejkal mladší zkompletoval hattrick - 2:4. Když v 52. minutě David Polák zvýšil na - 2:5, zdálo se být rozhodnuto. Domácí ale přeřadili motory na nejvyšší rychlostní stupeň a začali hostům zle zatápět. Následující minuty vzal do své režie, za které by se nemusel stydět ani Miloš Forman domácí záložník Štěpán Křehlík a dvěmi brankami během deseti minut domácí přiblížil na dostřel - 4:5. V euforii domácí proměnili akci po střele Miroslava Ochrany a bylo vyrovnáno, běžela 67. minuta - 5:5. Domácí fanoušci ještě mohutně slavili, když jim ledovou sprchu připravil rozhodčí Rotkovský, který nařídil pokutový kop. Ten bez problému proměnil Lukáš Liška - 5:6. Neuvěřitelné gólové představení uzavřel a pověstný hřebíček do domácí rakve zatloukl v 70. minutě Vlastimil Beran po krásném pasu od Šlapala - 5:7. V poslední dvacetiminutovce již střelcům gólový prach vyschnul, a tak se nakonec mohli radovat ze tří bodů hráči Velmezu.



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí C
Lukáš Machát: Vytvořili jsme si mnoho šancí. Výsledek mohl být i vyšší. Na obou stranách, ale drželi své týmy gólmani. Chtěl bych vyzvednout výkon Libora Smejkala mladšího, který dnes hattrickem a bohužel i nastřelenou tyčí podal dnes výborný výkon. Fotbal se hrál nahoru, dolů. Rozhodující byl moment, kdy jsme domácím dali gól do šatny. Tým tak šel do druhé půle uvolněněji než soupeř a dokázal vyrovnat naše tříbrankové vedení až na 5:5. Rozhodla Liškou proměněná penalta a my jsme pak ještě skóre pojistili sedmým gólem.



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
M. Pokorný [-] - P. Viliš [-] (46. P. Burian [-] ) , J. Sojka [-] , V. Gregar [-] (46. L. Hladík [-] ) , Š. Křehlík [-] , M. Ochrana [-] (74. P. Beneš [-] ) , J. Kujal [-] , Z. Hlaváč [-] , P. Psohlavec [-] , J. Milota [-] , L. Kaštan [-]

FC Velké Meziříčí C
D. Sysel [-] - L. Smejkal [-] , M. Maloušek [-] (46. T. Malec [-] ) , L. Liška [-] , V. Beran [-] , T. Šlitr [-] (46. L. Prchal [-] ) , J. Vítek [-] , D. Smejkal [-] , D. Polák [-] , L. Machát [-] (46. D. Šlapal [-] ) , A. Pospíšil [-]

ŽK: 88. J. Milota - 62. D. Šlapal , 78. D. Polák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - KAŠTAN Jiří (N), WASSERBAUER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.