Béčko Osové Bítýšky tržák nevyloupilo


Branky


0

Céčko Velmezu porazilo Béčko Osové Bítýšky a drží druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o branku, hosté dohrávali o deseti

V 17. kole IV. třídy skupiny B se odehrálo ve Velkém Meziříčí utkání, které i díky krásným podmínkám bylo odehráno na hlavním travnatém stadionu. Domácí Velké Meziříčí C je v tabulce druhé, Béčko Osové Bítýšky páté. Jako první se prosadili v 17. minutě domácí, kteří šli brankou Dušana Smejkala do vedení - 1:0. Ve 24. minutě se prosadil nejstarší hráč na hřišti Libor Smejkal starší a zvýšil náskok na - 2:0. Pravděpodobně klíčový moment zápasu přišel ve 25. minutě, kdy hostující Petr Kališ fauloval ze zadu a rozhodčí Jaroslav Juda mu ukázal červenou kartu. Hosté ale i o deseti podnikali nebezpečné brejky a jeden z nich využil těsně před odchodem do kabin ve 41. minutě Marek Havlík - 2:1

Domácí přesilovku využili

Do druhého poločasu již nastoupili domácí fotbalisté koncentrovanější a hned ve 47. minutě změnil skóre Dušan Smejkal - 3:1. A když hned v následující minutě zvýšil Lukáš Machát, bylo rozhodnuto - 4:1. Domácí byli nadále více na balónu a výsledkem jejich snahy byla branka z 67. minuty z kopačky Filipa Mužátka - 5:1. O chvilku později ještě upravil kosmeticky skóre Ladislav Habán - 5:2. Účet zápasu nakonec uzavřel hráč, který ho i načal a to Dušan Smejkal, který tím završil svůj hattrick - 6:2. Velké Meziříčí bude tedy v příštím kole útočit na druhou příčku v tabulce na hřišti posledního mužstva tabulky Béčka Křoví.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
Lukáš Machát: Zlom celého utkání bylo vyloučení Petra Kališe, který zbytečně fauloval Smejkala zezadu. Byli jsme motivováni, že jsme hráli na hlavním hřišti . Celý tým podal výborný výkon a myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli.

SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa:



Sestavy


FC Velké Meziříčí C
D. Sysel [-] - F. Mužátko [-] , D. Smejkal [-] - L. Smejkal [-] (56. E. Smejkal [-] ) , L. Liška [-] , D. Polák [-] (46. T. Malec [-] ) , T. Šlitr [-] , L. Smejkal [-] , L. Machát [-] (50. P. Těšík [-] ) , L. Prchal [-] , A. Pospíšil [-]


ŽK: 7. D. Polák , 72. D. Sysel . ČK: 25. P. Kališ .
Hráči zápasu: D. Smejkal .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - ŠTOURAČ Jiří (N), ŠLAPAL Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.